€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 3901 bezoekers bekeken

Workstation kopen bij Dustin

Een workstation of werkstation is een zeer krachtige computer met speciale hardware en software die gebruikt wordt voor intensieve computertaken. Workstations worden veel gebruikt door creatieve professionals, designers en wetenschappers die veel van hun computer verlangen.

Functies workstation Een workstation heeft een grote monitor, gespecialiseerde programma's en speciale videokaarten om efficiënt te kunnen werken. Daarnaast zijn workstations schaalbaar. Dit betekent dat het systeem altijd is uit te breiden met extra geheugen en processors, zodat de workstation altijd de hoeveelheid werk aan kan die u verlangt. Al met al leveren workstations snellere, meer accurate en betere prestaties dan een normale pc of laptop. Net als bij gewone pc’s bestaan er mobile workstations die u overal mee naar toe kunt nemen of vaste workstation pc’s voor thuis of op kantoor. Denkt u erover om een een vaste workstation of mobiele workstation te kopen? De deskundigen bij Dustin adviseren u graag over de mogelijkheden van mobiele of workstation pc’s voor u of uw onderneming.

Workstation pc’s Voor wie altijd op dezelfde plek werkt, bijvoorbeeld thuis of op kantoor, is mobiliteit van de workstation niet belangrijk. Een workstation pc, ook wel desktop workstation, is een vaste workstation die qua uiterlijk lijkt op een normale desktop pc met een grote monitor. Deze zeer krachtige werkstations worden veel gebruikt door ingenieurs, grafisch ontwerpers of wetenschappers. Als u uw computer vaak gebruikt voor programma's zoals CAD of Photoshop dan is de aanschaf van een workstation pc iets om over na te denken.

Mobile workstations
Tegenwoordig bestaan er veel mobile workstations die bijna net zulke krachtige prestaties leveren als een vaste workstation pc. Heel geschikt voor designers en andere creatieve professionals die veel onderweg zijn. Mobiele werkstations zien er bijna hetzelfde uit als een normale notebook, maar zijn vaak wat zwaarder qua gewicht. Een mobiel werkstation levert over het algemeen iets minder krachtige prestaties dan een desktop workstation.

Workstation specialisten bij Dustin
Kunt u niet beslissen of u nou een normale pc of een workstation wilt kopen? De specialisten bij Dustin staan graag voor u klaar om u te helpen bij die keuzen. Ook wanneer u op zoek bent naar meerdere desktop workstations of mobiele workstations voor de professionals in uw onderneming kunnen onze deskundigen u adviseren. Onze specialisten zijn telefonisch te bereiken op: 088 4 300 300.

HP Workstation specialist

bereikbaar van 08:30u - 17:30u
Sorteren:
Weergave
Sorteren