€ 0,-
Winkelwagen

Het Amerikaanse WD (Western Digital) is continu op zoek naar manieren om storage-oplossingen te verbeteren. Vanwege deze innovatiedrang behoren WD harde schijven en NAS tot de populairste opslagproducten ter wereld. In de WD Store van Dustin vindt u een uitgebreid assortiment interne en externe harde schijven en Network Attached Storage.

WD harde schijf voor elke toepassing

WD maakt harde schijven voor verschillende gebruikers en toepassingen. Zo is er WD Green met een variabele snelheid voor energiebesparing, WD Blue voor algemeen gebruik in laptops en computers en het snelle WD Black voor zware toepassingen. Daarnaast is er WD Red voor gebruik in NAS en WD RE voor 24/7 gebruik in datacenters. Heeft u een surveillancesysteem? Gebruik dan WD Purple. Welke WD harde schijf kiest u?

Advies van Dustin

Onze medewerkers weten alles over Western Digital harde schijven. Heeft u vragen over een specifieke interne harde schijf of heeft u advies nodig bij het aanschaffen van schijven voor uw bedrijfsserver? Neem dan via telefoon, e-mail of live chat contact met ons op. We adviseren u graag.

Support gegevens
Support gegevens Western Digital

Top Western Digital producten