€0.00
Winkelwagen

In de Trust winkel van Centralpoint vind je een uitgebreid assortiment Trust producten op het gebied van computer-accessoires. Trust biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen voor de (thuis)kantoorwerker én diegenen die veel onderweg zijn. Je bestelt alle Trust producten snel en veilig via Centralpoint: dé Trust winkel. Bovendien is de verzending altijd gratis.

Waar bestaat het Trust assortiment uit?

De producten van Trust zorgen ervoor dat jij jouw werkzaamheden optimaal kan uitvoeren, zonder irritaties. Denk bijvoorbeeld aan een stil toetsenbord, zoals de Trust Ody inclusief draadloze muis, zodat je anderen om jou heen niet stoort. Daarnaast blijf je ook thuis eenvoudig met iedereen in contact met een webcam en headset, waarbij je goed gezien en gehoord wordt. Benieuwd welke andere tools Trust biedt, zodat jij efficiënt en comfortabel vanuit huis kunt werken? Bekijk hier de geselecteerde accessoires.

En ben jij vaak onderweg? Dan kun je met Trust-powerbanks altijd zorgeloos door blijven werken. En met een laptoptas bescherm je jouw laptop optimaal. Trust heeft voor elk type gebruiker een passende oplossing.

Trust IRIS: videoconferentie-oplossing

Uitgelicht: IRIS 4K videoconferentie camera

Met IRIS anticipeert Trust op het nieuwe werken, waarbij je niet altijd meer op kantoor werkt en je meer aan het videobellen bent. Met het nieuwe videoconferentiesysteem van IRIS verander je elke ruimte eenvoudig in een professionele videoconferentieruimte. De ClearView-technologie zorgt ervoor dat je altijd de beste beeldkwaliteit hebt en dat de persoon die spreekt goed in beeld blijft. ClearSound maakt de spreker goed verstaanbaar, terwijl de anti-shock-speakers de best mogelijke audiokwaliteit leveren.

  • Totaaloplossing, voor hoge kwaliteit video vergaderen in vergaderruimtes geschikt voor 2 tot 8 zitplaatsen
  • Plug & Play, veranderd elke kantoorruimte in een handomdraai in een digitale vergaderruimte
  • 4K Ultra High Definition, heldere beelden dankzij 4K technologie en vloeiende bewegingen met 60 frames per seconde
  • ClearView technologie, verzekert het beste beeld in elke licht conditie
  • ClearSound technologie, zorgt ervoor dat elke deelnemer aan de vergadering duidelijk zonder echo of storende achtergrond geluiden te horen is
  • Geschikt voor o.a. videoconferencing applicaties zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet

Clevergreen
Trust is begonnen met het project Clevergreen om afval zoveel mogelijk te verminderen. Zo heeft Trust in de afgelopen jaren reeds duizenden kilo’s aan papier bespaard door handleidingen te digitaliseren. Daarnaast worden verpakkingen kleiner gemaakt en wordt zo min mogelijk plastic gebruikt in verpakkingen.

Advies op maat nodig?

Bij Centralpoint helpen we je op weg om de juiste Trust-producten te vinden voor de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Neem gerust contact met ons op via mail, telefoon of live-chat. Wij adviseren je graag.

Support gegevens
Support gegevens Trust

Speciale acties voor Trust

Geplaatst: December 30, 2021

Hoe blijf je fit tijdens het werken?

We zijn vaak actief bezig met onze gezondheid en willen graag fit blijven. Een goed ingerichte werkplek met de juiste accessoires kan daarbij helpen, waardoor je tijdens je werkdag ook aan je gezondheid werkt. Centralpoint wil je hier graag b...

Hoe blijf je fit tijdens het werken?

Top Trust producten