€ 0,-
Winkelwagen

Het Japanse Toshiba behoort tot de top van de elektronicafabrikanten ter wereld. In Nederland is Toshiba vooral bekend vanwege zijn laptops, mobiele workstations en harde schijven. In de Toshiba store van Dustin vindt u een uitgebreid assortiment Toshiba laptops, harde schijven en meer.

Advies van Dustin: Toshiba Platinum Business Partner

Als vooraanstaande zakelijke IT-leverancier hebben wij van Toshiba de Platinum-status gekregen. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het productaanbod van Toshiba voor het bedrijfsleven. Heeft u vragen over een specifieke laptop of heeft u advies nodig bij het kopen van Toshiba reserve-onderdelen? Neem via telefoon, e-mail of live chat contact op met onze Toshiba experts. We adviseren u graag.

Stel uw eigen laptop samen

Toshiba richt zich enkel op de zakelijke markt en maakt daarin het verschil voor de zakelijk gebruiker. Naast ons ruime productaanbod op Dustin biedt Toshiba de mogelijkheid BTO (build to order) machines te produceren. Wij bieden een snelle levertijd en scherpe prijs. Informeer naar voorwaarden bij onze medewerkers.
Support gegevens
Support gegevens Toshiba

Top Toshiba producten