€ 0,-
Winkelwagen

Seagate is een van de grootste fabrikanten van opslagoplossingen ter wereld en staat bekend om de betrouwbare interne en externe harde schijven. In de Seagate winkel van Dustin bestelt u uw Seagate interne en harde schijven, SSD’s en NAS storage eenvoudig online.

Seagate Enterprise harde schijven

De Seagate Enterprise harde schijven Exos en Nytro zijn speciaal ontwikkeld datacenters en NAS-oplossingen voor bijvoorbeeld servers en cloudopslag. De SED-techniek zorgt ervoor dat anderen privacygevoelige data op de schijf nooit te zien krijgen. Sommige HDD modellen zijn gevuld met helium, waardoor er minder luchtweerstand is en de schijf stiller is.

Seagate: Veilig en betrouwbaar

De HDD-schijven van Seagate geven uw NAS en computer een snelheidsboost. Of u nu uw bestanden veilig op wilt slaan, of gewoon snel bestanden wilt overzetten: Seagate IronWolf (NAS), Seagate BarraCuda (Computer), en SkyHawk(Surveillance systemen) bieden uitkomst in elke situatie.

Advies van Seagate specialist Dustin

Als specialist adviseren wij u graag op het gebied van Seagate producten. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of live chat. We adviseren u graag.

Support gegevens
Support gegevens Seagate

Top Seagate producten