€ 0,-
Winkelwagen

In de Samsung winkel van Dustin vind je een uitgebreid assortiment Samsung producten. Wij verkopen niet alleen de nieuwste Galaxy smartphones en Galaxy tablets met Knox security, maar ook snelle SSD's, monitoren en displays. Je bestelt alle Samsung producten snel en veilig via Dustin: dé Samsung winkel. Bovendien is de verzending altijd gratis.

Samsung Mobile Reseller Platinum

Dustin is sinds 2019 Mobile Reseller Platinum, na vier jaar Samsung Business Gold Partner te zijn geweest. De Platinum partnerstatus wordt alleen toegekend aan betrouwbare partijen die de beste technische kennis hebben en klanten een uitstekende service en praktische ondersteuning bieden bij de aankoop van Samsung producten. Daarnaast zijn wij ook Certified Knox Reseller.

Meer weten over Samsung Enterprise Edition? Klik hier

Advies van de Samsung expert

Als Samsung Platinum Partner en Knox Reseller heeft Dustin alle kennis in huis om jou te adviseren over Samsung producten en oplossingen. Wil je weten welke smartphone het beste is voor zakelijk gebruik? Voor deze en andere vragen neem je via e-mail, telefoon, WhatsApp of de live chatfunctie contact op met onze medewerkers.

Support gegevens
Support gegevens Samsung

CATEGORIEËN Samsung

Top Samsung producten