€0.00
Winkelwagen
Deze pagina is door 300852 bezoekers bekeken

Scholten Awater gaat verder onder de naam Centralpoint

Eind april 2017 hebben wij het nieuws naar buiten gebracht dat Scholten Awater is toegetreden tot de Infotheek Group. We hebben het afgelopen jaar gebruikt om de organisaties die onder de Infotheek Group vallen, Infotheek, Centralpoint.nl en Scholten Awater, samen te voegen. Per 1 juni 2018 gaan wij gezamenlijk verder onder de naam Centralpoint.

Webshop

U kunt uw bestellingen echter blijven plaatsen op de oude webshop van Scholten Awater. Deze webshop wordt hernoemd naar Centralpoint powered by Scholten Awater. U kunt de vertrouwde webshop bereiken door op onderstaande button te klikken.

Centralpoint powered by Scholten Awater webshop


Door onze krachten te bundelen kunnen wij u nog beter en completer van dienst zijn rondom al uw IT-vraagstukken. We combineren hierbij de kracht van een sterk e-commerce portal, uitgebreide logistieke dienstverlening en circulaire IT-mogelijkheden voor u.

Onze samenwerking

Uw samenwerking met ons blijft zoals u van ons gewend bent, maar vanaf 1 juni 2018 onder de naam Centralpoint. Dit houdt in dat u voortaan in alle communicatie, bijvoorbeeld offertes, orderbevestigingen en facturen, het logo en de naam van Centralpoint terugziet.

De facturatiestromen en bankgegevens blijven hetzelfde. Voor de volledigheid ziet u hieronder de juiste gegevens voor uw administratie:

  • KvK-nummer: 09078252
  • Btw-nummer: 8023.08.429.B01
  • IBAN: NL12 INGB 0681 3552 55

Maak kennis met Centralpoint

Wij geloven dat technologie een steeds belangrijker middel is om uw ambities te bereiken. Het is onze missie dat professionals zonder zorgen kunnen werken met de beste technologie. Dit doen we door IT centraal te stellen voor u. Centralpoint zorgt ervoor dat uw IT-omgeving feilloos werkt, zodat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot veilige data. Op deze manier kunnen uw mensen het beste uit zichzelf halen en kan u zich focussen op het ontwikkelen en innoveren van uw business.

Als grootste reseller van de Benelux hebben we een sterke positie in de markt. Met onze visie op IT en onze jarenlange ervaring adviseren wij heel werkend Nederland en België over onze concrete oplossingen. Of het nu gaat om circulair inkopen, online bestelgemak of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek. Uw centrale aanspreekpunt staat altijd voor u klaar. Samen met een team van enthousiaste professionals zijn wij in staat u merkonafhankelijk te adviseren en bieden wij een passende oplossing voor elke organisatie.

Een nieuw Centralpoint


Gezamenlijke toekomst

Wij zijn ervan overtuigd dat we gezamenlijk een fantastische toekomst tegemoet gaan, waarin wij u nog beter en completer van dienst kunnen zijn.