• live chat of Contact of bel 088 - 4 300 300
  • altijd gratis verzending
  • meer dan 1.900.000 producten
  • voor bedrijven & organisaties
  • Zoeken
  • Contact
  • Winkelwagen
  • Winkelwagen
  • De laatste reviews

    Goede en degelijke aankoop
    Ancolo | vrijdag 26 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 51 - 60jr | man

    Fijne en snelle USB-stick. De stick voelt door zijn aluminium behuizing erg degelijk aan. Jammer dat de aansluiting niet beschermd is waardoor stof en vuil makkelijk kan indringen. Heb daar overigens nog geen negatieve ervaring mee. Verder heeft de stick een erg snelle toegang.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Super laptop, nog kleiner als de HP Spectre
    Erik | vrijdag 26 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 41 - 50jr | man

    Mooie, goede, relatief goedkope, snelle laptop en hij weer iets kleiner dan de voorganger HP Spectre met hetzelfde formaat beeldscherm.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Top aankoop
    Alparslan | vrijdag 26 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 20 - 30jr | man

    Niets op aan te merken. Zoals altijd een goede aankoop.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    slimme koop
    Mark | vrijdag 26 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 41 - 50jr | man

    super scherm, kromming werkt ideaal, het scherm is rustig voor de ogen en ziet er heel netjes uit.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 0/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Niet kopen tenzij alleen Lenovo laptop
    Fabian | vrijdag 26 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 31 - 40jr |

    Is niet generiek en echt maar voor enkele Lenovo modellen. Ik heb een Lenovo Yoga maar zelfs voor die is niet geschikt.

    Totaal 1/5
    Gebruiksgemak 1/5
    Prijs | Kwaliteit 1/5
    Voldoet aan verwachtingen 1/5
    Multitasking en gaming to the next level
    JanA | maandag 22 juli 2019 | 31 - 40jr | man

    Een schitterende scherm met rijke en levendige kleuren. Met dit scherm heb je een gevoel erin te zitten wanneer je een intensieve gamesessie hebt. Met gamen heb je weinig last van ghosting. Alleen bij hele snelle of donkere beelden heb je hier lichtjes last van. De responsetijd is zeer goed en ook hiermee scoort dit scherm pluspunten. Het is een fijn scherm waarmee je goed kan multitasken. Je zet makkelijk en overzichtelijk 3 tabbladen open op 1 scherm. Voor programmeurs is dit echt een uitkomst. Ik kan dit scherm iedereen aanraden als deze in je budget past. Eenmaal deze ervaring gehad te hebben dan wil je niet meer terug.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Super monitor met een unieke beugel
    Garrettv | maandag 22 juli 2019 | 20 - 30jr | man

    Beugel aan monitor
    Er zijn specifieke instructies over hoe deze beugel bevestigd moet worden aan de monitor.
    Je dient de monitor eerst op de tafel (of een ander vlak oppervlakte) neer te leggen en vervolgens steek je het bevestigingsdeel van de beugel in de monitor (gekanteld dus). Vervolgens kantel je de beugel terug waarop de beugel ‘vergrendeld’ in de monitor zit. Enkel de schroefjes er nog in en klaar.
    Pas dan wordt het zichtbaar dat dit niet een standaard beugel is en dat het er eigenlijk toch best raar uit ziet.

    Helderheid
    Zodra de monitor het signaal oppikte van mijn computer werd ik verrast door het licht wat van de monitor af komt. Nu kan het zijn dat ik mijn vorige monitor wat minder helder heb gezet maar deze monitor zorgt wel voor een (te)goede helderheid. ’s Avonds merk ik dat bij te weinig licht deze monitor wel heel vel staat. Ik zet hem dan ook regelmatig ook wat minder vel zodat dit wat prettiger is aan de ogen.
    De combinatie van de helderheid plus de kleuren zorgen overigens wel voor een hele goede weergave van het beeldscherm.
    Kleuren
    De kleuren zijn ook diep te noemen. Waar ik in mijn vorige monitor geen duidelijke heldere kleuren had zijn deze kleuren precies het tegenovergestelde. De kleuren zijn goed diep en gecombineerd met de helderheid was het net alsof ik was overgestapt van een versleten monitor op het gebied van kleurenweergave naar een monitor die mijn verwelkomde in een wereld van diepe kleuren en contrasten. Vooral tijdens het gamen merkte ik het verschil.
    Resolutie
    De overstap van 1080p naar 1440p had ik ook onderschat. Toch blijkt dat deze kleine stap in een hogere resolutie een behoorlijk verschil kan maken. Vooral de effectieve ruimte op het beeldscherm is voor mijn gevoel groter geworden en daarnaast lijkt alles ook scherper te zijn geworden. Dit is voor 27 inch wel een ideaal formaat. Op werk gebruik ik een 4k monitor op 27 inch maar vind dat persoonlijk weer een te grote resolutie voor een 27 inch monitor waardoor alles wel heel klein wordt.

    144hz
    Mijn vorige monitor was 1080p en 60hz en ook de verversingssnelheid van de monitor is noemenswaardig te noemen. Zelf heb ik nog nooit op een monitor gespeeld die boven de 60hz kon weergeven maar dit merk je toch behoorlijk. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden (youtuben, internetten en documentverwerking) merk je hier eigenlijk niks van, maar zodra je gaat gamen dan lijkt het alsof alles net wat vloeiender afgespeeld wordt.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    superscherp beeld
    A. Oosterloo | maandag 22 juli 2019 | 41 - 50jr | vrouw

    Bij het uitpakken viel meteen op: dit is een kwalitatief goed beeldscherm. Aan details is veel aandacht besteed, alles voelt stevig en betrouwbaar. Het beeldscherm dient met de bijgeleverde poot aan een tafelblad/bureaublad bevestigd te worden. Dit gaat gemakkelijk, zonder al te veel kracht te hoeven gebruiken.
    De monitor kan heel mooi rechtop staan, maar ook met de onderkant op het bureau. Het is maar net hoe veel ruimte er op het bureau zelf benodigd is. Het blad kan variëren van heel dun tot vrij dik, dus vrijwel ieder bureau is geschikt. Mits deze wel voldoende ruimte in de diepte biedt (dus niet met een randje onderlangs).
    Aansluiten op de gaming console (in mijn geval een ps4) gaat eenvoudig: plug-en-play. Instellingen aanpassen met behulp van het 'joystickje' rechts achter op het beeldscherm is even wennen, maar na even uitproberen gaat ook dit prima.
    Omdat ik voorheen een tv-scherm gebruikte voor het gamen, was het even een tegenvaller dat er geen geluid uit de monitor kwam. Dit had ik ook niet uit de bijgeleverde informatie gehaald. Jammer, nu moet ik het even doen met een hoofdtelefoon. Maar dat gaat ook goed.
    Het beeld is superscherp en heel vloeiend. Geen enkel probleem gehad met beelverversingsproblemen, zeer weinig problemen met invallend licht en een brede kijkhoek waar ik wel heel blij van word.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    WOW
    Bladep | maandag 22 juli 2019 | 31 - 40jr | man

    In één woord "WOW", mijn vorige PC scherm was een 24 inch gaming scherm met alles erop en eraan, en toch kreeg de Samsung Space S32R75 het voor elkaar om me een WOW te geven toen ik het voor de eerste keer mee ging gamen/werken.

    Installatie:
    Kost je ongeveer 15 minuten omdat het niet een standaard voet heeft.
    Met een beugel koppel je het geheel vast aan je tafel/bureau. Nadat die vast zit kan je het geheel na wens verticaal verstellen. Helaas is horizontaal draaien niet meer mogelijk (bijvoorbeeld als zon van de zijkant komt), dit is dan ook gelijk een minpuntje van het scherm. De handleiding is eenvoudig en duidelijk. Leg het scherm op een vlakke ondergrond. Monteer de poot eraan, en bevestig het geheel aan je tafel.
    Omdat het zo'n groot scherm is en je instaat bent om het geheel tot tafel niveau te brengen geeft een mooi effect. Combineer dit met een 7mm rand rondom en het is net alsof je een tablet paneel voor je hebt staan.

    Kwaliteit:
    De kwaliteit is natuurlijk schitterend, de hoge resolutie in combinatie met UHD geeft een geweldig beeld tijdens het gamen.

    Werk:
    Dual scherm opstelling is niet meer nodig. Door het formaat van het scherm krijg je 2 schermen in één. Hierdoor krijg je een hoop ruimte erbij.

    Gamen:
    In het begin was ik bang, dat door het formaat van het scherm en dat mijn bureau niet al te groot is, dat ik met mijn hoofd links en rechts moest gaan bewegen om de aandachts- punten te zien. Dit valt gelukkig mee, het zal niet meer zijn dan een standaard groot scherm.

    Design:
    Het minimalist design zit helemaal in mijn straatje. 7mm rand "thats it" alle knopjes, kabels etc allemaal op de achterzijde en geen sierrandjes.

    Minpuntjes:
    1: Zoals eerder aangegeven, het niet horizontaal kunnen draaien kan soms lastig zijn in een zonnige ruimte.
    2: Het aan en uit knopje op de achterzijde ben ik niet zo'n fan van. Je moet zoeken en al snel zit je met je handen op de voorzijde van je scherm.
    3: Op het scherm zitten geen speakers, maar of dat echt een min punt is weet ik niet.
    Mochten ze goed geluidskwaliteit erin kunnen bouwen zodat dat de rand groter word etc etc dan ja. Als je je 7mm rand daarvoor moet opofferen dat hoeft het van mij niet.

    Pluspunten:
    1: Formaat
    2: Beeldkwaliteit
    3: Design
    4: Goed balans tussen werk en gaming scherm
    5: Meerdere vlakken op 1 scherm, dual scherm opstelling is niet meer nodig tijdens het werken.
    6: Prijs

    Samenvattend:
    Fijn scherm voor alle doeleindes en ben er zeer blij mee.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Na 1 jaar gebruik
    sebastien | zaterdag 20 juli 2019 | gekocht bij Centralpoint | 31 - 40jr | man

    Toestel heeft geen koeling en wordt superwarm bij het aansturen van 2 externe monitors. Via usb-c hoort hij ook de laptop op te laden, dat gebeurt soms, maar niet continue waardoor dit ook belastend is voor de batterij van de computer.

    Totaal 2/5
    Gebruiksgemak 2/5
    Prijs | Kwaliteit 3/5
    Voldoet aan verwachtingen 2/5
    Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier Whatsapp
    Contact opnemen
    Of zoek in ons aanbod van meer dan 1.900.000 producten:
    U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

    Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

    Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder