• live chat of Contact of bel 088 - 4 300 300
  • altijd gratis verzending
  • meer dan 1.900.000 producten
  • voor bedrijven & organisaties
  • Zoeken
  • Contact
  • Winkelwagen
  • Winkelwagen
  • De laatste reviews

    Scheelt ruimte en prachtig beeld
    Sofie | donderdag 22 augustus 2019 | 31 - 40jr | vrouw

    Heerlijk om lekker Netflix op aan te zetten of een film.

    Daarnaast ook fijn om met meerdere schermen tegelijk te werken.
    Het is prijzig maar je krijgt er ook zeker een luxe voor terug. Ik heb hem nog niet zo lang dus kan nog niet oordelen hoe lang hij mee gaat maar voorlopig zit je goed dus als je dan de prijs per jaar bekijkt zit je goed ;)

    HDMI kabel is wat aan de dikke kant en past niet goed in mijn computer.

    Owja en let wel op dat je het scherm kan monteren aan je bureautafel. Deze moet aan de achterkant open zijn. Anders kom je voor een verrassing te staan.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 3/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Perfecte kwaliteit
    earlyh | zondag 18 augustus 2019 | 20 - 30jr | man

    Scherm doet wat het beloofd. Perfecte beeldkwaliteit, super scherp, kraakhelder en reageert snel. Het scherm is ideaal in kleine ruimtes en makkelijk te bevestigen aan het bureau. Ziet er futuristisch uit wanneer deze is bevestigd op het bureau. Enige minpuntje wat ik kon vinden: het scherm is niet te draaien.

    Om dit scherm te installeren moet je wel een HDMI aansluiting op je PC hebben, helaas had ik dit nog niet. Maar het was wel een mooi excuus om ook de PC te vernieuwen.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    good wireless speaker also with gvc
    lica | maandag 12 augustus 2019 | gekocht bij Centralpoint | 31 - 40jr | man

    it's a handy wireless speaker, have not tried many before similar to this, but this one works for sure with google gvc system.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Prachtig design en heerlijk formaat
    FrEd | maandag 12 augustus 2019 | gekocht bij Centralpoint | 41 - 50jr | man

    Laptop voelt kwalitatief echt goed aan. Prima laptop voor "on the road".

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Prachtig scherm met super beeld
    Bovenboer | zondag 11 augustus 2019 |

    Aansluiten:
    Het was niet heel handig dat je eerst kleine schroefjes, die niet goed er in gingen, moest gebruiken om de poot aan het scherm te maken. En je moet eerst de poot aan het scherm vastmaken voordat je de gehele constructie aan het bureau kan aansluiten. Het zou fijner zijn als je de poot zonder scherm aan het bureau kan vastmaken en het scherm daarna pas. Nu waren we bang dat we het scherm zouden beschadigen bij het plaatsen. Na het neerzetten was wel duidelijk dat er op het bureau meer ruimte over bleef.

    Werking:
    Na het aansluiten van de HDMI-kabel en de computer en het scherm aanzetten werkte het scherm meteen samen met de computer. Wat opviel was dat de brightness erg hoog stond. Om dit aan te passen moet je gebruik maken van de knop achter op het scherm die als een soort joystick functioneert. De plek van de knop is onhandig en het duurde even voor ik er handigheid in kreeg om de knop te bedienen.

    Beeld:
    Verder was meteen zichtbaar dat het een scherp beeld is met goede kleurkwaliteit. Het is duidelijk dat er meer pixels zijn ten opzichte van mijn andere scherm. Dit merk je goed als je iets versleept naar het oude scherm, het beeld wordt dan gehalveerd. Het formaat van het scherm is ook prettig. Je kan makkelijk meerdere programma's naast elkaar gebruiken of binnen één programma meerdere schermen open hebben staan. Om echt 2 beeldschermen op 1 scherm te hebben is er een displaykabel nodig en die zit er jammer genoeg niet bij.

    Conclusie:
    Het plaatsen van het scherm is voorzichtig werken en niet heel handig, maar de kwaliteit en het formaat zijn geweldig.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    Het werkt, zelfs tegen de verwachting in!
    noxs | zondag 11 augustus 2019 | 41 - 50jr | man

    Bij deze monitor ging ik vooral voor de grote afmeting en hoge kwaliteit van het scherm. De resolutie is stappen hoger dan wat ik gewend was en het beeld is extreem scherp. Bij het gamen geeft dit alles een sublieme ervaring. Het beeld is scherp en helder. De helderheid is aan te passen, naar gelang.

    Tegen verwachtingen in, ben ik de geadverteerde punten gaan waarderen, waar ik eerst eigenlijk totaal niet op lette. Ten eerste: De ruimte die je bespaart is enorm! Ik had dus echt niet gedacht dat dit zou uitmaken, maar ik heb het gevoel dat ik minstens een vierkante meter meer bureauruimte over hou. Ten tweede: De randen van het scherm maken dat het scherm nog groter aan voelt. Het monteren was zo gedaan. Easy Setting Box gebruik ik wanneer ik aan het werk ben: Zo deel je de oppervlakte van jouw bureaublad in, in de gewenste opstelling. Zo kan je makkelijk meerdere windows naast elkaar gebruiken.

    Het bedienen; als het ooit nodig is, is iets lastiger gemonteerd op de achterkant, en gaat via een kleine joystick. Dit vergt wat tijd om te leren, maar ik merk dat vooral voor anderen (mijn partner en mijn kinderen) dit erg wennen was. Tevens missen we een andere monitor-aansluiting, anders dan de HDMI en de mini-Displaypoort. Een old-skool display-aansluiting had stiekem erg fijn geweest!

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    Groot, groter, C49RG9 !
    RiGHT | zondag 11 augustus 2019 | 31 - 40jr | man

    De C49RG9 gaming monitor van Samsung is met recht "ULTRA" wide. Je hebt grote monitoren, je hebt grotere monitoren en je hebt .... dit. De monitor is serieus ultra wide. Op het moment dat de monitor op je bureau staat en je er voor gaat zitten realiseer je pas hoe breed dit scherm is. Voorheen had ik 2 monitoren naast elkaar staan, dit is er nog een 3e naast. Het grote voordeel is dan ook ruimte winst in zo'n geval, er is maar 1 poot en 1 stroomkabel en 1 (DisplayPort) kabel die de monitor in gaat. Ok, er zijn meer mogelijke aansluitingen (geluid, usb, HDMI), maar deze 3 heb je in ieder geval nodig. T.o.v. 2 of zelfs 3 monitoren scheelt het hebben van maar 1 poot natuurlijk al enorm veel ruimte op je bureau. Op mijn Ikea SKARSTA zit/sta bureau past de monitor prima, maar mijn bureau lampje en speakers heb ik al wat meer moeite mee om daar een plek voor te vinden.

    Als een 'productivity' monitor voldoet de C49RG9 natuurlijk prima. Meer ruimte is per definitie goed. Het scherm is super helder, goede contrast, goede zichtbaarheid van de tekst.

    Als een gaming monitor valt of staat de monitor voor het grootste deel met het ondersteunen van de resolutie van ultra wide : 5120 x 1440 Dual QHD-resolutie. Bijna alle huidige games die ik heb geprobeerd te spelen ondersteunen die resolutie! Dus dat is ronduit briljant. Mijn favoriete games Battlefield V en Tom Clancy's The division 2 ondersteunen de resolutie, ook wat minder high-profile games die ik heb geprobeerd kunnen er goed mee overweg. Bijvoorbeeld Frostpunk ondersteund het ook, wat een beter inzicht geeft in je stad en omgeving. Ook Facebook browser games als Klondike geven "gewoon" extra veel breedte weer.

    Ga je films of zoiets kijken op full screen, dan heb je zwarte ruimte aan beiden zijden van je film die de monitor opvullen. Wat overigens niet storend is.

    Een nadeel heeft de super brede monitor echter ook wel. Namelijk dat de monitor zo breed is. Je moet soms je hoofd letterlijk van links naar rechts bewegen. Een voorbeeld is Battlefield V, waar rechtsonderin je overgebleven munitie staat en linksonderin een overzichtskaartje van de objectives, met eventuele rode puntjes van "spotted enemies" of hun tanks. Met deze super ultra wide monitor, zie je het kaartje niet 'vanuit je ooghoek', je moet je hoofd echt naar links bewegen om het te zien, of naar rechts om je ammunitie te kunnen zien. Het is met recht een 'gaming grade' monitor. Maar ik twijfel nog steeds of de monitor niet gewoon TE breed is. Een ander nadeel is dat de monitor alleen Freesync 2 heeft, geen GSync.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 3/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Indrukwekkend
    Dimitri Boekkooi | zondag 11 augustus 2019 | 31 - 40jr | man

    Bij aankomst was ik al onder de indruk van de grootte van de doos. Bij het openen van de doos en het installeren van de monitor, zag ik al dat het design ook echt in mijn huis past. De installatie was was erg makkelijk en snel. Je kunt mooie de kabels aan de achterkant wegwerken. Ook vind ik het wegwerkplaatje er fijn. De achterkant van de monitor is namelijk naar mijn zitgedeelte gericht. Deze afwerking is echt een meerwaarde!

    Afhankelijk van wat ik aan het doen ben, stel ik de hoogte in van het scherm wat erg snel en makkelijk is. Ik heb mijn laptop met toetsenboord en muis op mijn eettafel staan. Het is ook erg fijn dat je het scherm ophoog kan zetten waardoor je enorm veel ruimte creëert. De breedte van de monitor werkt erg fijn. Je kan makkelijk meerdere documenten naast elkaar zetten en tegelijk in werken. Ik die regelmatig aan foto en videobewerking en ik merk dat de kleuren echt intenst getoond worden, wat heel fijn is!

    Tijdens het gamen is het ook een meerwaarde. de 144HZ en 4ms maakt het utistekend om te gamen. ik merk echt geen vertraging of ik direct op de laptop game of via mijn monitor. Kortom, ik ben echt onder de indruk!

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Ideaal scherm voor games
    NiekS | vrijdag 9 augustus 2019 | <20jr | man

    Ik heb deze monitor van Samsung nu al een tijdje thuis staan maar het formaat en de helderheid van het beeld verbazen me toch iedere keer weer. De installatie verliep niet erg soepel vanwege het formaat en het gewicht maar nadat ik er een 2e persoon bij gehaald had ging het beter. Het eerste wat ik met deze monitor geprobeerd heb is natuurlijk een game. Alle games die ik momenteel speel passen zicht meteen aan aan deze aparte resolutie. Helaas zijn cutscenes altijd nog in de standaard verhoudingen waardoor je erg grote zwarte randen overhoudt.
    Momenteel heb ik een systeem met een nvidia videokaart maar ik ben van plan om deze maand nog te upgraden naar een high end radeon kaart waardoor ik gebruik kan maken van de freesync op deze monitor.
    Films komen ook goed tot hun recht door de heldere kleuren die dit scherm kan laten zien. Een groot nadeel is wel dat als je standaard 16:9 formaat films kijkt, je aan de zijkanten, boven en onder zwarte randen houd. Dit is te verhelpen door bepaalde apps en plugins waarmee je je beeld kan zoomen maar deze werken helaas niet in toepassingen buiten de browser zoals de Netflix app.
    Op de onhandige installatie en het feit dat de meeste software niet geoptimaliseerd is voor deze verhouding na is de monitor perfect en ik zou hem zeker aanraden voor mensen die veel waarde hechten aan een scherm wat je het gevoel geeft dat je helemaal in je game zit.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 3/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Overweldigende ervaring
    Sipke | vrijdag 9 augustus 2019 | 41 - 50jr | man

    LEVERING EN INSTALLATIE
    De monitor wordt geleverd in een grote doos van enig gewicht, wat uiteraard te verwachten is bij een monitor van dit formaat. Daarom moet ook in de doos de voet erop gemonteerd worden. Dit bestaat uit het aandraaien van een aantal schroefjes. Als dit gebeurd is staat de monitor stevig op zijn voet. Door het gewicht is het wel aan te raden hem met zijn tweeën op zijn plek te zetten. De computer (Windows 10) herkent de monitor vanzelf en selecteert de maximale resolutie bij gebruik van de meegeleverde display port kabel.

    GAME ERVARING
    Bij het spelen van een 3D spel wordt je volledig ondergedompeld in de wereld van het spel. Omdat je perifere zicht ook de spelwereld ziet heb je een overweldigende ervaring. De hoge refresh rate van de monitor geeft rust voor de ogen. De zeer hoge resolutie (4K) maakt de game wereld zeer gedetailleerd. Gecombineerd met de heldere kleuren zijn particle effects een lust om naar te kijken. Door het gebogen scherm ga je vanzelf midden voor zitten en heb je altijd de optimale kijkhoek.

    KANTOORWERKZAAMHEDEN
    Bij het gebruik van de monitor voor MS office werkzaamheden en gewoon internetten werkt de grootte van de monitor een klein beetje lastiger. Je moet de verschillende windows optimaal positioneren om je werkgebied in het midden van het scherm te krijgen en niet te veel data in de periferie te verliezen. De standaard opdeling van Windows in 2 halve schermen bij werken in een gedeeld scherm betekent dat je samen met het gebogen scherm veel met je hoofd moet draaien om naar je werkgebied te blijven kijken. Bij werken met 1 groot scherm bekruipt je het gevoel dat je veel werkruimte onbenut laat. Ik zoek hier nog naar een optimale opzet om te werken.

    CONCLUSIE
    In conclusie: Een onwaarschijnlijk goed scherm om te gamen, nog nooit zo'n onderdompeling in een gamewereld ervaren. De kleine keerzijde is dat hij wat lastig is om te (ver)plaatsen door zijn grootte en de grootte van het scherm soms uitdagend is om kantoorwerkzaamheden uit te voeren waarbij het scherm optimaal wordt benut.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 0/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier Whatsapp
    Contact opnemen
    Of zoek in ons aanbod van meer dan 1.900.000 producten:
    U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

    Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

    Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder