• live chat of Contact of bel 088 - 4 300 300
  • geen verzendkosten vanaf €29,95
  • meer dan 1.000.000 producten
  • Zoeken
  • Contact
  • Winkelwagen
  • Winkelwagen
  • De laatste reviews

    Stille en betaalbare kleine desktop
    Menno | woensdag 19 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 31 - 40jr | man

    Deze kleine en betaalbare small form factor desktop van Dell bevalt ons op het werk heel goed. De 7e generatie Core i3 7100 processor van Intel biedt ruim voldoende performance voor de meeste collega's en doet ook heel stil zijn werk.

    Zowel aan de voorkant van de desktop als aan de achterkant vind je 2x USB 2.0 sloten en 2x USB 3.0 sloten, voor een totaal van maar liefst 8 USB sloten. De desktop is eenvoudig (zonder gereedschap) te openen, mocht je bijvoorbeeld geheugen willen bijplaatsen of de harddisk willen vervangen. Zo hebben wij bijvoorbeeld het geheugen vervangen door een een 8GB dual channel kit en is de harddisk vervangen door een 250GB SSD. Dit komt de snelheidservaring zeer zeker ten goede.

    Verder vind je aan de achterkant een aansluiting voor zowel HDMI als Displayport, welke ook beide tegelijk inzetbaar zijn, iets wat een dual screen setup mogelijk maakt. Als laatste vind je een gigabit ethernet poort en een 3,5mm audio line-out poort.

    Aan de binnenkant is een M.2 poort aanwezig waar optioneel een wi-fi kaart in geplaatst kan worden. Daarnaast is er nog een PCIe 16x slot op halve hoogte en een PCIe 1x slot op halve hoogte.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    Top Drone
    Dronekenner | maandag 17 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 20 - 30jr | man

    Toen ik mijn eerste drone ervaring had wilde ik niets liever dan zelf ook een drone hebben. Mijn eisen waren dat de drone mee kon op vakantie en een goede professionele camera had die niet wiebelde. Eigenlijk kon ik gren drone vinden die dit kon onder de duizend euro. Totdat de Spark werdt released. Dit was voor mij de perfecte drone wegens zijn slimme modussen en kleinheid. Ook heeft ie een fors bereik en voor zo'n kleine drone een forse batterij. Al deze redenen overtuigde mij te kopen en hier heb ik geen spijt van.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    PaulS | zaterdag 15 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 61 - 70jr | man

    Het apparaat voldoet aan de verwachtingen. Pluspunten: Lage prijs, veel instelmogelijkheden, eenvoudige installatie. Minpunten: IP kan niet via DHCP worden ingesteld, ventilatoren zijn zeer luid, relatief hoog stroomverbruik.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 2/5
    Goedkoopste hub die er is voor USB-C in NL
    Colorcoded | vrijdag 14 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 31 - 40jr | man

    Na lang zoeken vondt ik deze hub die zowel USB als Ethernet levert voor een redelijke prijs (meeste anderen zijn 2x zo duur of moeten uit China komen).

    Ik kan er zonder voeding 2 externe 2,5" schijven aanhangen en mijn X-rite i1Display Pro en Gigabit Ethernet zodat mijn Macbook Pro ook met de buitenwereld werkt.

    Ethernet gigabit op de Mac vereist soms het opnieuw inpluggen van de ethernet kabel omdat die niet goed herkent wordt en op 100MB blijft hangen. Dit geld ook voor de power passthrough, laptop laat niet altijd op na eerste keer inprikken.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    Mooie camera voor weinig geld
    Datimasi | donderdag 13 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 41 - 50jr | man

    Tot nu toe heb ik er 3 gekocht vindt ze bijna perfect.
    Zitten een paar bugs in, terug kijken lukt niet, hij neemt wel op.. Heb al support aangevraagd maar nog response. De App heeft geen gebruiksaanwijzing. Dus zelf ondervinden.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 3/5
    Mobiele eenheid | donderdag 13 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 51 - 60jr | man

    Een heel fijn toestel met veel instelmogelijkheden. Helaas had het toestel wat ik eerder bestelde een probleem met het opladen. en heb ik dit teruggestuurd. Echter vanwege mijn zeer positieve ervaringen het toestel nogmaals besteld in de hoop dat het een eenmalige fout was. Ik ben geen techneut maar het instellen van de vele mogelijkheden is een fluitje van een cent. Het toestel is zowel te benaderen via een webpagina op de pc als de telefoon en heeft hierbij dezelfde instelmogelijkheden.

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 4/5
    snelle verzending
    huigb | woensdag 12 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | 51 - 60jr | man

    Msata in een Dell latitude E6540
    Mijn plan is om een dual-boot met Linux mint te maken, maar daar had ik te weinig GB's voor.
    120GB ssd schijf.
    Daarom heb ik er voor gekozen om een msata in de wwlan-poort te zetten.
    Nadeel is natuurlijk dat ik geen 3G/4G adapter kan plaatsen, maar die ga ik toch niet gebruiken.
    Dus daarom voor deze oplossing gekozen.
    Deze schijf werd al zeer snel gebracht want de volgende dag waren ze al aan de deur. (supersnel)
    De msata schijf snel ingebouwd en werkt perfect.
    Moest de schijf wel even formatteren maar dat was zo gepiept.
    Nadeel vind ik wel dat er geen klein schroefje bij zit om de schijf goed vast te zetten.
    Voor dat geld had die er best bij gekund.
    Maar verder is alles prima verlopen en het werkt perfect.

    Totaal 4/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Beveiliging Windows 7
    Brandweerman | dinsdag 11 juli 2017 | 41 - 50jr | man

    Is makkelijk te installeren en gebruiken alleen is het maar voor 1 jaar en de prijs mag wel wat goedkoper verder is het top heb zelf geen problemen gehad met installeren en gebruiken houd alle bedreigingen er mooi uit ik opschoon de computer om de 2 weken verder geen problemen

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    computer kast
    Joshua | dinsdag 11 juli 2017 | gekocht bij Centralpoint.nl | <20jr | man

    de kast is geweldig en presteert goed en werkt geweldig ik kon in 1 keer alles er in zetten en meteen gebruiken

    Totaal 5/5
    Gebruiksgemak 5/5
    Prijs | Kwaliteit 5/5
    Voldoet aan verwachtingen 5/5
    Heel handig apparaat maar..
    AppieHo | zondag 9 juli 2017 | 61 - 70jr | man

    Ik gebruik een 16 gb exemplaar vooral om met de iPhone video te kunnen opnemen.
    Wat ik heb geconstateerd is dat mn shots qua lengte nooit langer als 60 seconden kunnen worden opgenomen. Hierna gaat het kopiëren naar de x-drive beginnen en is het onmogelijk om verder te kunnen filmen. Dit is soms een minpunt, vooral als je iemand filmt die een wat langere presentatie heeft. Voor het overige ... een heel fijn en prima werkend apparaat wat betrouwbaar is en doet wat het moet doen. Extra geheugen voor een 16 gb iPhone is heel welkom.

    Totaal 3/5
    Gebruiksgemak 4/5
    Prijs | Kwaliteit 4/5
    Voldoet aan verwachtingen 2/5
    Hulp nodig? Chat met ons Bel met ons Contactformulier Whatsapp
    Contact opnemen
    Of zoek in ons aanbod van meer dan 1.000.000 producten:
    U gebruikt een oude versie van Internet Explorer

    Helaas worden oude versies van Internet Explorer niet meer ondersteund op deze website. Wij raden u aan over te schakelen naar een modernere internetbrowser. U kunt natuurlijk kiezen voor de laatste versie van Internet Explorer, maar beter nog kiest u voor Google Chrome, Mozilla Firefox of Apple Safari. Deze browsers zijn veelal sneller en veiliger en voldoen beter aan de webstandaarden.

    Ok, ik heb het gelezen, maar wil toch verder