€ 0,-
Winkelwagen
Deze pagina is door 9054 bezoekers bekeken

Refurbished iPads

Een gereviseerde iPad is in veel gevallen een goede keuze. Refurbished iPads hebben een eerdere eigenaar gehad, maar zijn zorgvuldige nagelopen en technisch weer als nieuw. Bekijk ons complete aanbod aantrekkelijk geprijsde refurbished iPads onderaan deze pagina, waaronder regelmatig iPads met 4G.

De refurbished tablets van Apple zijn apparaten zoals jij ze verwacht: stijlvol, lichtgewicht en krachtig. We hebben alle gereviseerde iPads grondig gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig vernieuwd voordat ze in onze shop verschijnen. Hierdoor is je iPad een technisch perfect werkend product en gaat het apparaat nog vele jaren mee. Daarnaast ontvang je een jaar garantie op je aankoop en dus onze ondersteuning.

Combineer je iPad met een gereviseerde iMac en MacBook

Het gebruik van refurbished producten is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Refurbished producten belanden niet op de vuilnisbelt en zorgen ervoor dat grondstoffen beter hergebruikt worden dan bij recyclen. Naast een refurbished iPad is het dus ook interessant om te kijken naar een combinatie met een refurbished iMac of een refurbished MacBook’s.

Toch liever geen refurbished? Bekijk ons assortiment nieuwe iPads.