€ 0,-
Winkelwagen

Werk gezonder met de R-Go Coach modules

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Aanbiedingen

Gezonder werken wordt makkelijker met de R-Go Coach. De modules van R-Go Coach houden jou gezond aan het werk door je eraan te herinneren wanneer het tijd is voor een pauze, en je te helpen te werken aan een betere houding en bloedcirculatie. Bekijk de R-Go Coach modules nu.

Het plannen van korte pauzes, regelmatig afwisselen van je houding en het doen van oefeningen tijdens je werkdag is van groter belang dan ooit. Omdat we allemaal meer thuis werken gebeurt het steeds vaker dat we urenlang in de dezelfde houding zitten te werken wat slecht is voor je lichaam en je spieren en pezen overbelast. Met R-Go Coach herinner je jezelf er makkelijk aan dat je een korte pauze moet nemen om je spieren te laten ontspannen en je bloedcirculatie stimuleert. Zo blijf je gezonder tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Blijf nu fit met R-Go

Coach je bureau en jezelf met R-Go Break

De R-Go Coach module komt in drie vormen. De standaard R-Go Break Coach is volledig geïntegreerd met de R-Go Break producten. Tijdens het werken krijg je stoplicht-meldingen via het LED-lampje op je toetsenbord of muis, waaraan je direct kunt zien of je gezond bezig bent of dat het tijd is voor een pauze. Als aanvulling van deze basis zijn er de Zit/Sta Coach en de Fit Coach, die je stimuleren om je werkhouding te veranderen zodat je bloedcirculatie gezonder blijft en de druk op je spieren en pezen afneemt. Hierdoor kun je rugklachten tegengaan en een muisarm voorkomen.

De Zit/Sta Coach is via Windows en de Linak of Innotech controlebox direct te koppelen aan je bureau. Hierdoor wordt op basis van jouw beeldschermgebruik automatisch ingesteld wanneer het tijd is om staand verder te werken, en weer te gaan zitten. De R-Go module stuurt je bureau direct aan om van zittend naar staand en terug te bewegen om je bloedcirculatie te stimuleren.

De Fit Coach is jouw persoonlijke trainer. Deze module is samengesteld met fysiotherapeuten en geeft jouw tijdens je pauze oefeningen die je gemakkelijk zowel zittend als staand aan je bureaustoel kan uitvoeren. Hierdoor blijf je fitter en dus productiever tijdens je werkdag en ook erna.

Youtube

R-Go Break: Jouw persoonlijke coach o...

Toegevoegd: 15 februari 2021 13:28:00
Van: R-Go Tools Nederlands
Bekeken: 556

Sorteren:
Weergave
Sorteren