€0.00
Winkelwagen

Werk gezond met de R-Go Viva laptoptas met geïntegreerde laptopstandaard

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De R-Go Viva van R-Go Tools is niet zomaar een laptoptas, maar is eveneens voorzien van een laptopstandaard. Zo creëer je een op elke locatie een ergonomische, gezonde werkplek, waar je ook werkt. Bekijk en bestel de R-Go Viva laptoptas nu bij Centralpoint.

Vaak wordt werken vanaf een laptop als vervelend ervaren door nek- en schouderklachten. Dit is verleden tijd met de R-Go Viva laptoptas die gezond laptopgebruik overal mogelijk maakt. Met de geïntegreerde laptopstandaard creëer je vanuit de tas een ergonomische werkplek, op welke locatie je ook werkt. De standaard is eenvoudig in hoogte te verstellen zodat het scherm op de juiste ooghoogte gezet kan worden. Zo neem je automatisch een rechtere houding aan, wat jouw productiviteit bevordert. Ook is de R-Go Viva voorzien van extra compartimenten voor een los toetsenbord en muis, zodat jij al jouw accessoires bij de hand hebt.

Gezonde productie
De R-Go Viva laptoptas van R-Go Tools wordt geproduceerd in samenwerking met de stichting Agua Viva in Brazilië. Deze stichting biedt mensen die in problemen zijn geraakt (door bijvoorbeeld alcohol- of drugsgebruik of psychische klachten) nieuwe kansen. Het leren van een vak is hierbij een essentieel onderdeel om te kunnen voorzien in hun levensonderhoud. Naast het creëren van werkgelegenheid, doneert R-Go Tools per tas ongeveer 20% van de productiekosten aan Stichting Agua Viva.

Winnaar Benelux Products Award 2020
De R-Go Viva Laptoptas van R-Go Tools is in 2020 winnaar geworden binnen de categorie 'Healthy Work Products' van de Benelux Products Award 2020.

Youtube

R-Go Tools Viva Laptoptas

Toegevoegd: August 31, 2021, 8:07:18 AM
Van: R-Go Tools Nederlands
Bekeken: 24