€0.00
Winkelwagen

Wat moet je in je laptoptas hebben?

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/24/2022 in de categorie Diensten & Oplossingen

Wisselen tussen locaties is makkelijker geworden door de komst van de laptop, maar als gevolg van het verplaatsen heb je niet op elke werkplek de spullen die jij nodig hebt. Wat kun je zelf in je laptoptas stoppen om jouw werkdag beter te maken?

Als je onderweg bent met je laptop heb je de belangrijkste dingen erbij in je tas zitten. Portemonnee, sleutels en je telefoon. Maar je neemt vaak niet standaard de dingen mee die ervoor zorgen dat je werkdag gezonder en makkelijker is. Wij van Dustin helpen je bij het vinden van compacte en ergonomische accessoires die je standaard in je laptoptas kunt stoppen om te zorgen dat je ze altijd bij je hebt als je op een remote werkplek werkt.

Bekijk producten

Is het misschien ook tijd voor een nieuwe laptoptas, met meer ruimte voor je spullen? Bekijk onze laptoptassen dan ook direct en vind wat jij nodig hebt.

Vind de juiste maat laptoptas nu

Overweeg een laptoptas van gerecycled materiaal
Ben je op zoek naar een nieuwe laptoptas? Overweeg dan de aanschaf van een tas gemaakt van gerecycled plastic. Deze tassen zijn zeer stevig en tevens waterbestendig. Hierdoor is jouw laptop beter beschermd dan ooit als je onderweg bent, en daarnaast help je actief mee met het verminderen van de hoeveelheid plastic in de wereld. Bekijk hier de gerecyclede laptoptassen bij Dustin.

Werk ergonomisch, waar je ook zit

Met een ergonomische werkplek denken we vaak aan een verstelbaar bureau met ondersteunende stoel en externe monitoren. En daarom accepteren we dat de werkplek voor onderweg niet ergonomisch is. Maar door de juiste spullen met je mee te nemen kun je elke werkplek gezonder maken. Daarvoor moet je wel de juiste accessoires in je laptoptas hebben zitten. Dustin helpt je hierbij.

Bekijk producten

Stel je laptop op de juiste hoogte af met een laptopstandaard

Wanneer je remote zit te werken heb je je laptop meestal plat op tafel voor je. Zo kun je gemakkelijk bij het ingebouwde toetsenbord en de mouse pad. Maar hierdoor staat je scherm te laag en moet je je nek gebogen houden om goed te kunnen zien wat er gebeurd. Op de lange termijn kun je hierdoor nekklachten krijgen, die kunnen veranderen in rugklachten. Door een laptopriser te gebruiken breng je het scherm op de hoogte van je gezicht zonder je nek te hoeven buigen. Hierdoor worden dagen minder vermoeiend en je zithouding actiever en gezonder.

Koop nu een laptopstandaard

Hoe blijf je fit tijdens het werk?
Een ergonomische zithouding zorgt ervoor dat je lichaam actiever en gezonder blijft. Rechtop zitten en je armen goed houden verlicht de druk op je rug en schouders. En het gebruik van ergonomische accessoires zorgt voor minder klachten in je polsen. Lees hier hoe je fit blijft tijdens het werk.

Een kleine, draadloze muis

Het gebruik van een externe computermuis is een makkelijke manier om je werk preciezer en gezonder te maken. Het gebruik van de ingebouwde touchpad op je computer is minder nauwkeurig dan een muis, en ook houd je je pols verkrampt wanneer je dit gebruikt om de cursor te bewegen.

Deze verkrampte houding kan op lange termijn zorgen voor RSI of andere klachten aan je spieren, pezen of polsgewricht. Daarom wordt het gebruik van een goede ergonomische muis aangeraden om lichamelijke klachten tijdens het werk te voorkomen. Het is dus handig om een kleine, draadloze muis in je laptoptas te stoppen. De draadloze Bluetooth of RF verbinding zorgt ervoor dat je geen gedoe hebt met draden die in de weg zitten na het aansluiten, of die kapot kunnen gaan bij het oprollen. En daarnaast nemen kleine draadloze muizen minder ruimte in in je tas, en zijn ze vaak voorzien van zogenaamde stille technologie. Hierdoor zal het geklik van je muis anderen niet storen tijdens het werken op flexplekken.

Weet jij niet wat voor ergonomische muis je het prettigst vindt werken of wat het beste bij jouw hand past? Lees hier meer.

Vind nu jouw muis voor in je laptoptas

Een compact toetsenbord

Net als bij de aanschaf van een computermuis, moet je bij een toetsenbord opletten op de ergonomische features van het apparaat. Kun je het makkelijk instellen of verplaatsen? En wat zijn de aansluitingstechnieken? En bij een toetsenbord dat je standaard in je laptoptas is het formaat ook belangrijk. Een klein, compact en lichtgewicht toetsenbord is makkelijker mee te nemen gemakkelijk aan je apparaat te koppelen. Een extern toetsenbord is makkelijk te gebruiken met een laptopstandaard, doordat je toetsenbord recht tegenover je blijft staan en je scherm ondertussen verhoogd wordt.

Koop een extern toetsenbord

Creëer genoeg aansluitmogelijkheden

Moderne laptops hebben de hoognodige aansluitmogelijkheden ingebouwd zitten. Hieronder vallen USB-A en USB-C aansluitingen, en vaak ook HDMI poorten. Maar als je gebruik maakt van een bedrade muis en toetsenbord zijn deze poorten snel allemaal vol. Stop daarom ook altijd een kleine dockingstation of multiport-adapter in je tas. Zo heb je altijd extra mogelijkheden bij je, voor als je bijvoorbeeld je laptop aan wil sluiten op een extern scherm, of meerdere externe opslagen wil gebruiken.

Maak werken makkelijker met een adapter

Bekijk producten

Iets meer ruimte in je tas? Overweeg een draagbare externe monitor

Heb je nog ruimte over in je laptoptas? Overweeg dan ook een externe monitor die draagbaar is. Draagbare externe monitoren zijn 15.6” groot en voorzien van Full HD IPS-technologie waardoor jij gemakkelijk je werk kunt spreiden ook als je maar een beperkte ruimte hebt of niet op kantoor aan het werk bent. Doordat ze speciaal zijn ontworpen voor werken onderweg zijn ze zeer lichtgewicht en voorzien van ingebouwde USB-hubs waardoor ze je computer aanvullen. Daardoor zijn ze een goede aanvulling van jouw laptoptas en diens inhoud.

Sorteren:
Weergave
Sorteren