€ 0,-
Winkelwagen

Twee monitoren in één met de Philips 49” UltraWide Dual QHD monitor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Philips introduceert de 49” UltraWide Dual QHD monitor. Door het extra brede beeld is deze gebogen monitor een uitstekende upgrade en vervanging van losse monitoren. Bekijk de Philips 498P9 en 498P9Z nu bij Dustin.

De Philips 49” UltraWide Dual QHD monitor is ontworpen om jouw vaste setup te vereenvoudigen. Met dit UltraWide gebogen scherm is het niet langer nodig om meerdere schermen neer te zetten en die los van elkaar in hoogte te moeten verstellen. En met de drie HDMI 2.0 poorten en de DIsplayPort 1.4 aansluiting zorg je ervoor dat je beeld met de hoogst mogelijke kwaliteit bij je monitor aankomt. De Philips 498P9Z ondersteunt tevens AMD FreeSync en is DisplayHDR-400 gecertificeerd.

Haarscherp beeld voor videoediting

De Philips 49” Dual QHD monitor is voorzien van een haarscherp beeld met 5120x1440 pixels, WLED-achtergrondverlichting en een contrastratio van 3000:1. Hiermee is deze monitor even groot en krachtig als eenzelfde setup met twee WQHD-monitoren. Daarnaast heeft de monitor een refreshrate van 165 hertz, een responstijd van 4ms en een 122% dekking van de srgb-kleurenruimte, wat dit een ideaal beeldscherm voor een videoediting set-up maakt.