€ 0,-
Winkelwagen

Top Lenovo laptops met AMD processoren

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Op zoek naar een nieuwe krachtige laptop met een sterke processor? Mogelijk is een AMD processor wat jij zoekt. Samen met de zakelijke laptops van Lenovo zorgt deze processor ervoor dat jij overal je werk gedaan kan krijgen. Bekijk en bestel de top Lenovo laptops met AMD processor nu bij Dustin.

Bekijk producten

De laptopmarkt werkt steeds vaker met AMD Ryzen processoren. Deze krachtige chips zijn geschikt om zakelijke laptops bij elke taak te ondersteunen en komen in verschillende soorten en maten. Lenovo’s laptops zijn voorzien van de Ryzen 3, 5 of 7 chips die allen geschikt zijn voor de zakelijke markt. Bekijk de top Lenovo laptops met AMD Ryzen processoren nu en maak jouw keuze.

Uitgelicht:Lenovo ThinkBook 14 G2

Lever je beste werk ooit met de Lenovo ThinkBook 14 Gen 2-laptop. Dit apparaat zit boordevol krachtige functies zoals een mobiele AMD Ryzen 5-processor uit de 4000-serie, optionele dubbele SSD-opslag en optionele WiFi 6-connectiviteit. Het 14" FHD scherm heeft een grote helderheid en een optioneel touchscreen, zodat je elk detail van je werk kunt zien en gemakkelijk op het scherm kunt navigeren.

Uitgelicht: Lenovo ThinkBook 15 G2

Met de Lenovo ThinkBook 15 G2 houd je je mail bij, schrijf je teksten en werk je content bij in managementsystemen. Met de AMD Ryzen 5-processor en 16 GB werkgeheugen is multitasken geen probleem en schakel je gemakkelijk tussen lichte programma's zoals Office en professionele software zoals Adobe Photoshop. En omgevingslicht heeft geen negatieve invloed op je werk. In het donker werk je rustig door met het verlichte toetsenbord en bij veel zonlicht past het scherm zich automatisch aan om reflecties zoveel mogelijk te verminderen.