€ 0,-
Winkelwagen

Top 5 HP monitoren voor thuis en op kantoor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Op zoek naar een geschikte monitor voor jouw thuiswerkplek of op kantoor en benieuwd wat de opties zijn? Wij hebben de top 5 monitoren van HP in verschillende formaten op een rijtje gezet. Stijl en inhoud gaan samen in een opvallend modern scherm voor zakelijk gebruik met een optimale weergave, productiviteit en ergonomische eigenschappen. Voor welk beeldscherm kies jij? Bekijk en bestel de top 5 HP monitoren nu bij Dustin.
Bestel producten

HP EliteDisplay E23 G4

Werk prettig en productief met de 23" Full HD HP EliteDisplay E23 monitor. Het beeldscherm is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar, zodat je een ergonomische en comfortabele werkhouding creëert. Bovendien is de EliteDisplay E23 uitgerust met HP Eye Easy: het ingebouwde, altijd actieve blauwe lichtfilter zorgt ervoor dat jouw ogen niet vermoeid raken.

Bestel de HP EliteDisplay E23

HP EliteDisplay E27 G4

Kies voor de HP EliteDisplay E27 monitor met een 27" Full HD scherm. Met dit grote beeldscherm open je eenvoudig meerdere vensters naast elkaar. De EliteDisplay E27 beschikt over HP Eye Ease en kantel-, hoogte-, draai- en rotatiemogelijkheden, zodat jij de juiste werkhouding kan bepalen.

Bestel de HP EliteDisplay E27 G4

HP EliteDisplay E273m

Ga online en werk comfortabel samen op de HP EliteDisplay E273m 27" monitor. De E273m is gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven® voor een optimaal beeld en geluid tussen schermen. Daarnaast heeft het scherm een microrand aan 3 zijden voor een naadloze weergave over meerdere schermen. Bovendien kun je deze EliteDisplay ergonomisch in 4 richtingen verstellen voor een optimale werkhouding.

Bestel de HP EliteDisplay E273m

HP EliteDisplay E243m

Ga online en werk comfortabel samen op de HP EliteDisplay E243m 24" monitor. Deze monitor met ingebouwde webcam is gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven®, zorgt voor optimaal beeld en geluid, heeft een microrand aan 3 zijden voor een naadloze weergave over meerdere schermen en is ergonomisch in 4 richtingen verstelbaar.

Bestel de HP EliteDisplay E243m

HP E27u G4

Geniet van een betere kijkervaring en benut de ruimte op jouw bureau optimaal door je pc direct vanaf je monitor op te laden met één USB-C®-kabel. Werk de hele dag door in alle comfort met de HP E27u G4 QHD USB-C monitor, met geoptimaliseerde ergonomie, HP Eye Ease en Quad HD-resolutie. En maak het IT-medewerkers gemakkelijker met beheer op afstand.

Bestel de HP E27u G4

Op zoek naar een andere monitor? Bekijk de schermen van HP hier.

Sorteren:
Weergave
Sorteren