€0.00
Winkelwagen

Targus universele docking-oplossingen maken thuiswerken makkelijker

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Thuiskantoren en remote werken zijn momenteel steeds meer de normale gang van zaken. Daarbij is het belangrijk dat je overal snel jouw laptop kunt aansluiten en gebruik kunt maken van een ergonomisch verantwoorde werkplek. Targus speelt hierop in met accessoires om jouw werkplek optimaal in te richten. Ontdek de producten van Targus nu bij Dustin.

Flexwerken

Overal wordt het ‘nieuwe normaal’ vormgeven, wat inhoudt dat men meer vanuit thuis werkt dan voorheen. Op kantoor wordt meer gebruik gemaakt van flexplekken die social distancing garanderen. Hierdoor wordt de werksituatie elke keer anders en verandert de werkplek constant. Targus heeft hier ideale oplossingen voor, waarvan wij enkele producten hieronder voor jou uitlichten.

Dockingstation

Uitgelicht: Targus DOCK310EUZ docking station

De compacte Targus DOCK310EUZ docking station past op elk bureau en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren. De hele dag enkel vanaf je laptop werken, is verleden tijd. Deze krachtige docking met 65W Power Delivery bevat de benodigde poorten, zodat jij eenvoudig jouw laptop en tot wel twee monitoren kunt aansluiten. De HDMI 2.0-poorten laten je genieten van scherpe, ultra high-definition beelden. Ook jouw favoriete accessoires sluit je probleemloos aan met een combinatie van diverse poorten, waaronder: USB-A, USB-C, Ethernet en audio.

Uitgelicht: Targus KB55 QWERTY toetsenbord

Met een gewicht van slechts 280 gram neem je het Targus KB55 toetsenbord eenvoudig overal mee naartoe. Dankzij de draadloze Bluetooth® 3.0-verbinding sluit je het compacte accessoires eenvoudig aan op jouw smartphone of laptop. Druk de aan/uit-schakelaar in en je bent ready to go. Het toetsenbord wordt geleverd met 2 AAA-batterijen en middels de handige indicator weet jij precies wanneer ze vervangen moeten worden.

Uitgelicht: Targus VersaVu tablet case

De Targus VersaVu® case is geschikt voor iPad® (8e/7e gen.) 10,2-inch, iPad Air® 10,5-inch en iPad Pro® 10,5-inch om jouw tablet optimaal te beschermen met de verstevigde hoeken. Met de precieze uitsparingen kan je alle poorten en bedieningselementen (o.a. de aan/uit-knop en volumeregelaar) van jouw tablet blijven gebruiken, alsook de camera, zonder dat je hem uit de hoes hoeft te halen. Creëer de gewenste kijkhoek met de diepe groeven aan de binnenkant van de hoes. Daarbij is de binnenzijde van de Targus-case zo ontworpen dat audio perfect tot zijn recht komt.

Youtube

Targus CES 2021 - The Future of Work

Toegevoegd: January 11, 2021, 1:30:05 PM
Van: Targus
Bekeken: 441

Targus CES 2021 - On the Move

Toegevoegd: January 11, 2021, 1:30:11 PM
Van: Targus
Bekeken: 493

Sorteren:
Weergave
Sorteren