€ 0,-
Winkelwagen

Stroomvoorziening en aansluitgemak met één kabel

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De connector van de toekomst vind je in USB-C en Thunderbolt. De USB-C-connector is klein en omkeerbaar, ondersteunt meerdere protocollen en maakt nog dunnere en lichtere laptops mogelijk. Er zijn echter nog veel meer apparaten die we willen aansluiten om ons leven gemakkelijker te maken. Belkin heeft een serie hubs en dockingstations ontwikkeld die in alle behoeften voorziet.

De nieuwste Thunderbolt-dockingstations van Belkin

Belkin Thunderbolt™ 3-docks – Pro, Plus en Standaard – laten u profiteren van de kracht en het gebruiksgemak van Thunderbolt 3 en zijn compatibel met Mac®- en Windows ®-computers. Het Standaard-dock ondersteunt alle Thunderbolt 3-laptops, terwijl de Pro- en Plus-docks zowel Thunderbolt 3- als USB-C™*-hosts (USB 3.1 Gen 1 en Gen 2) ondersteunen. Deze slimme dockingstations bieden de flexibiliteit van een uitgebreide werkplek voor iedere gebruiker, via een enkele kabel.

Belkin USB-C-hubs

De ideale oplossing voor het uitbreiden van het aantal beschikbare multimedia- en Ethernet-poorten voor Apple-apparaten en pc's. Verbind USB-C-laptops en -apparaten met beamers, monitoren, SD-kaarten en USB-sticks en profiteer via de Ethernet-poort van een veilige internetverbinding.

Dankzij de passthrough-oplaadmogelijkheid, hoeft u met onze hubs niet te kiezen tussen stroomvoorziening en poortuitbreiding. De hubs hebben bovendien een compacte vormgeving, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn.

Kenmerken van de dockingstations en hubs van Belkin

  • Eén oplossing voor het aansluiten van meerdere randapparaten
  • Meerdere poorten beschikbaar waardoor tegelijkertijd meerdere apparaten snel aangesloten kunnen worden
  • Draagbare oplossing voor het snel en gemakkelijk aansluiten en loskoppelen van werkstations

Bekijk hier het volledige aanbod Belkin hubs en Belkin docking stations.