€ 0,-
Winkelwagen

Samsung Smart Keyboard Trio 500: een compact en stijlvol toetsenbord voor onderweg

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Geef je productiviteit een boost met de Samsung Smart Keyboard Trio 500. Onderweg mails schrijven en aantekeningen maken via het touchscreen van jouw smartphone of tablet zijn verleden tijd. Door het lichte en compacte design, neem je dit toetsenbord namelijk eenvoudig overal mee naartoe. De Trio 500 is beschikbaar in twee kleuren: een zwarte en een witte variant. Bekijk dit handige en stijlvolle toetsenbord van Samsung nu bij Dustin.

De Samsung Smart Keyboard Trio 500 is ideaal voor de professional onderweg. Het toetsenbord weegt namelijk minder dan 420 gram en heeft een zeer compact en strak design. Zo laat je hem eenvoudig in jouw tas glijden. Het typen van een langer bericht via een smartphone of tablet is lang niet altijd handig. Tover het toetsenbordje tevoorschijn en kies via welk device je een taak wilt uitvoeren. Je koppelt namelijk eenvoudig tot wel drie devices (een mobiele telefoon, tablet of ander apparaat) aan de Trio 500 middels Bluetooth. En met één klik op de speciaal daarvoor bestemde toetsen wissel je snel tussen de gekoppelde apparaten.

Maar daar blijft het niet bij. Middels drie sneltoetsen krijg je ook nog eens direct toegang tot de door jou geselecteerde snelkoppelingen naar jouw meest gebruikte apps. Denk bijvoorbeeld aan jouw mailbox, kalender of kladblok.

Optimale productiviteit met Samsung DeX

Samsung biedt een speciale Samsung DeX-modus op de Trio 500, welke je eenvoudig opent middels een aparte knop op het toetsenbord. Hiermee creëer je een complete desktopervaring en geniet je overal van optimale productiviteit. Werk bijvoorbeeld met meerdere vensters tegelijk en beantwoord berichten en e-mails op één scherm.