€0.00
Winkelwagen

POLY Studio USB-videobar: voor kleine ruimtes en grote ideeën

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Breng je vergaderingen op kantoor naar een hoger niveau met Poly Studio. Deze eersteklas USB-videobar is gemaakt voor kleine ruimtes en grote ideeën. De Poly Studio brengt online vergaderingen tot leven en omvat geavanceerde audio-en videotechnologie om U tegen te zeggen. Bestel de Poly Studio nu bij Centralpoint.

De POLY Studio brengt alle aanwezigen in de ruimte in kaart en detecteert automatisch degene die aan het woord is. De 6 ingebouwde microfoons vangen elk geluid op, zodat iedereen goed verstaanbaar is en de boodschap duidelijk overkomt. De gepatenteerde Poly NoiseBlockAI-technologie onderdrukt op intelligente wijze storende geluiden die vergaderingen onderbreken. En met Acoustic Fence blijven gesprekken van buitenaf buiten de vergadering; alleen stemmen binnen de ruimte worden opgevangen.

Deze eersteklas USB-videobar maakt het implementeren en beheren van videoconferenties eenvoudiger dan ooit dankzij de Cloud gebaseerde beheertools. Zo kunnen software updates gepusht worden en instellingen worden gewijzigd, zonder dat de IT-afdeling het bureau hoeft te verlaten.

POLY Studio is gecertificeerd voor Zoom en Microsoft Teams.