€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de snelle Kingston DataTraveler® Max USB-sticks

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De Kingston DataTraveler® Max is de nieuwe serie USB-C sticks met een leessnelheid tot 1000MB/s en een schrijfsnelheid van 900MB/s. De USB-sticks zijn ideaal voor het overzetten en opslaan van grote digitale bestanden zoals HD-foto's, 4K/8K video's, muziek en meer. Bekijk en bestel de Kingston DataTraveler® Max nu bij Dustin.

Waar de gemiddelde USB-stick een leessnelheid van zo’n 150MB/s heeft, beschik je met de Kingston DataTraveler® Max over een leessnelheid tot 1000MB/s. Daarmee zijn de nieuwe sticks van Kingston de snelste op de markt. Om de snelheid volledig te benutten, is een computer of laptop nodig met een USB 3.2 Gen2-aansluiting. Er zijn drie varianten met capaciteiten van 256GB, 512GB en 1TB.

De USB-stick heeft een doordacht ontwerp. Er is namelijk een sleutel­hanger­lus aanwezig zodat je hem aan je sleutelbos kunt hangen. Daarnaast is de connector middels een schuifmechanisme eenvoudig naar binnen en buiten te schuiven, waardoor je een onhandig los dopje niet kwijtraakt. Fijn voor de MacBook gebruikers: door de USB-C-plug passen ze zonder verloopjes in iedere moderne MacBook.

Youtube

USB 3.2 Gen 2 Type-C Flash Drive – Ki...

Toegevoegd: 30 augustus 2021 15:00:22
Van: Kingston Technology
Bekeken: 4895