€0.00
Winkelwagen

Ontdek de nieuwe monitoren van Iiyama

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Iiyama introduceert drie nieuwe ProLite monitoren in verschillende formaten: 24", 27" en 28". Deze monitoren zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze zorgen er bovendien voor dat jij de hele dag productief bent en blijft dankzij de vele handige specificaties. Bekijk de modellen nu bij Centralpoint.

ProLite XUB2493QSU-B1: 24" WQHD IPS-monitor met in hoogte verstelbare voet

Of je nu op kantoor of thuis werkt, de ProLite XUB2493QSU is een stijlvolle monitor met edge-to-edge design dat perfect is voor elk bureau. De WQHD-resolutie en IPS-paneeltechnologie bieden een fijne kijkervaring, dankzij de brede kijkhoeken en naukeurige kleurweergave. Daarnaast profiteer je van hoog contrast en helderheid, wat met name fijn is voor fotografische vormgeving en webdesign. Deze 24" LCD-monitor van Iiyama is bovendien uitgerust met digitale HDMI- en DisplayPort-ingangen en heeft een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar) voor een ergonomische houding. Zo voer jij jouw werkzaamheden de hele dag optimaal uit.

Deze Iiyama monitor is ook verkrijgbaar met een vaste monitorvoet: ProLite XU2493HSU-B1 (1920x1080).

ProLite E2791HSU-B1: 27" solide Full HD monitor - een lust voor het oog

Jouw scherm naast kantoordoeleinden ook gebruiken voor gamen of om video's/films te bekijken? Dat kan met de ProLite E2791HSU met een reactietijd van slechts 1ms en FreeSync™ technologie, waarmee je van een vloeiend beeld geniet zonder haperingen. Daarnaast is de deze 27" monitor van Iiyama uitgerust met diverse specificaties die ervoor zorgen dat jij geen vermoeiende ogen krijgt. De achtergrondverlichting van het paneel is namelijk Flikker Free en de Blue Light Reducer functie beperkt de hoeveelheid blauw licht dat door het scherm wordt uitgezonden. Bovendien beschik je over uitgebreide aansluitmogelijkgeden, zoals VGA-, HDMI-, en DisplayPort- ingangen en een USB-hub.

Deze Iiyama monitor is ook verkrijgbaar met en in hoogte verstelbare monitorvoet: ProLite B2791HSU-B1 (1920x1080) en ProLite B2791QSU-B1 (2560x1440).

ProLite XUB2893UHSU-B1: 28" 4K IPS-monitor met in hoogte verstelbare voet

Ben jij veel bezig met fotografische vormgeving en webdesign? Dan is de ProLite XUB2893UHSU met nauwkeurige kleurweergave, brede kijkhoeken en 4K-resolutie de ideale uitkomst. Deze stijlvolle 28" LED LCD-monitor met edge-to-edge design biedt hoog contrast en helderheid. De hoge DPI (dots per inch) garandeert een ongelooflijk scherp en helderbeeld. En met digitale HDMI- en DisplayPort-ingangen en een in hoogte verstelbare voet met pivot functie (roteerbaar), ben jij de hele dag door productief.