€ 0,-
Winkelwagen

Nieuwe iPad mini. Nu met alle power om zo mee te nemen.

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De nieuwe iPad mini is verrassend krachtig en daarmee superveelzijdig. Hij heeft een A15 Bionic-chip, een gloednieuw all-screendesign met een 8,3-inch Liquid Retina-display1 met True Tone, een 12-MP ultragroothoekcamera met Middelpunt, en wifi 6 en supersnel 5G, zodat je overal kunt internetten.2 En met een Apple Pencil (2e generatie), die magnetisch vastklikt en draadloos oplaadt, kun je notities maken, bestanden annoteren of even een idee wat in je opborrelt noteren.3

Juridische informatie

Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig.

1 Display heeft ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van de 8,3‐inch iPad mini 21,08 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

2 Data-abonnement vereist. 5G, Gigabit LTE, LTE en bellen via wifi zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G- en LTE-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/nl/ipad/cellular.

3 Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Compatibiliteit varieert afhankelijk van generatie.

Sorteren:
Weergave
Sorteren