€ 0,-
Winkelwagen

Met de Cherry Stream Recharge Desktop combinatie werk je draadloos zonder nadenken over batterijen

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Zorg ervoor dat je nooit meer met een draadloos toetsenbord of muis zonder batterij zit met de Cherry Stream Desktop Recharge. Deze toetsenbord-muis combinatie is volledig draadloos te gebruiken en tegelijk makkelijk op te laden. Bekijk de Cherry Stream Desktop Recharge nu bij Dustin.

De Cherry Stream Recharge Desktop combineert de kracht van een draadloze connectie met een batterij die supersnel oplaad. De muis en het toetsenbord zijn voorzien van oplaadbare NiMH-batterijen die zeer lange tijd meegaan in gebruik. Mochten de batterijen toch leeg raken, dan geven deze apparaten een signaal via de ingebouwde rode led-verlichting en kun je het toetsenbord en de muis snel met een USB-C kabel te verbinden aan je computer. Zo worden de apparaten snel weer opgeladen terwijl je ze kan blijven gebruiken. Hierdoor hoef je met de Cherry Stream Recharge Desktop combinatie geen reserve-batterijen meer mee te nemen, en word je nooit gestoord tijdens het werken door uitvallende randapparatuur. De muis en toetsenbord zijn beiden voorzien van 128-bits AES draadloze encryptie tussen de ontvanger en de apparaten, waardoor hackers niet mee kunnen kijken met wat jij typt en aanklikt.

Het Cherry Stream Recharge toetsenbord is tevens voorzien van een numeriek toetsenbord en tien makkelijke sneltoetsen voor je mail, het openen van je internet, de rekenmachine en meer. Daarnaast zorgt de ingebouwde SC scissor-technologie ervoor dat je haast geluidloos typt en zo niemand stoort bij een gedeelde werkomgeving.