€0.00
Winkelwagen

Makkelijk ontwerpen onderweg met de Cintiq 16 en Cintiq Pro 16

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Als uitbreiding op de Cintiq 16 tekentablet lijn brengt Wacom de Cintiq Pro 16 uit. Deze tekentablets zijn ideaal voor professionele visual designers en ontwerpers die veel onderweg zijn en op externe locaties werken. Bekijk de Cintiq 16 en Cintiq Pro 16 nu bij Centralpoint.

De Cintiq 16 en Cintiq Pro 16 zijn tekentablets die zijn uitgerust om digitale ontwerpers en designers op elke locatie te kunnen ondersteunen. De tablets maken het mogelijk om gemakkelijk op externe locaties te werken en je werk daarna moeiteloos over te zetten op je vaste computer.

Met een 15.6” touchscreen en Wacom Pro Pen in combinatie met touchinput is de Cintiq 16 een multifunctionele tablet die ideaal is voor ontwerpers die veel onderweg zijn. De Pro Pen is voorzien van ruim 8000 drukniveaus waardoor de stylus net zo vloeiend jouw bewegingen registreert als een echte pen of penseel. En met de ingebouwde ExpressKeys maak je werken op deze tablet nog makkelijk door snel de belangrijkste commando’s te kunnen geven en zo vloeiend je werkdag door te komen.

Cintiq Pro 16

De grootste upgrade van de Cintiq Pro 16 zit in de upgrade van de resolutie. Het nieuwe 15.6” UHD scherm is voorzien van een pixelrate van 3840x2160 waardoor jouw digitale creatie tot in de kleinste details te zien zijn. Daarnaast dekt de Pro 16 tot 98% van het AdobeRGB-kleurenspectrum, in vergelijking tot de 72% van de Cintiq 16. Hierdoor kun je jouw creaties nog natuurlijker laten ogen dan voorheen.