€0.00
Winkelwagen

Lenovo ThinkPad P-lijn: krachtige mobiele workstations

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Zorg voor een optimaal werkende digitale werkplek met de krachtige Lenovo ThinkPads. Bekijk deze mobiele workstations nu bij Dustin.

Lenovo ThinkPads: mobiele workstations voor power users

De Lenovo ThinkPad mobiele workstations zijn ontworpen voor zakelijke productiviteit en bieden een solide betrouwbaarheid en beveiliging. Met hun tijdloze matzwarte design zijn het stijvolle en krachtige apparaten in één. Tevens zijn de ThinkPads voorzien van een bekroond ergonomisch en morsbestendig toetsenbord en makkelijk bestuurbaar via de trackpad en trackpoint. En met een accuduur van 15 uur ben jij de hele dag bereikbaar, waar je ook werkt.

Uitgelicht: Lenovo ThinkPad P15

De ThinkPad P15 biedt een optimale combinatie van kracht en mobiliteit en is daardoor een van Lenovo’s populairste mobile workstations. De P15 is voorzien van de nieuwste Intel® Xeon-® of Intel® Core™-processor van de 10e generatie en ondersteuning voor de krachtige NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 voor de beste prestaties. De nieuw ontworpen binnenkant heeft een verbeterde koeling en dankzij het door Lenovo ontwikkelde dochterbord voor de grafische kaart kun je het systeem helemaal aan je workflow aanpassen.

Sorteren:
Weergave
Sorteren