€ 0,-
Winkelwagen

Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise: flexibel, betrouwbaar en beheersbaar

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Kracht, snelheid en stijl komen samen in de Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise. Met een touchscreen en scharnier van 360° functioneert het als een 2-in-1. Chrome Enterprise biedt IT-beheerders eenvoudig cloudbeheer en werknemers de Enterprise-apps die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Kom bij Dustin meer te weten over de ThinkPad C13 Yoga en de voordelen van Chrome Enterprise.
Bekijk producten

ThinkPad C13 Yoga: boordevol kracht in een stijlvol jasje

De Lenovo ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterprise is een flexibel 2-in-1 apparaat met een 13.3" Full HD IPS touchscreen. Door het 360° scharnier bepaal je zelf hoe je het device gebruikt: typen, aantekeningen maken met de optionele USI-pen of videovergaderingen houden - het kan allemaal. Daarbij levert de ThinkPad C13 Yoga krachtige prestaties met Chrome OS, een AMD Ryzen™-processor en een geïntegreerde AMD Radeon™-grafische kaart. Het opstarten duurt slechts enkele seconden, zodat jij direct aan de slag kan.

Door de volledig aluminium behuizing heb je een stijlvol en lichtgewicht (slechts 1,5 kg) device in handen, welke je met ideaal is voor werknemers zonder vaste werkplek. Daarbij biedt de ThinkPad C13 Yoga met de lange accuduur van ruim 12 uur de hele dag de power die jij nodig hebt om vooruit te kunnen. Meer energie nodig? In slechts 60 minuten is de laptop met Rapid Charge weer tot 80% opgeladen. Bovendien heb je alle benodigde poorten tot jouw beschikking: 2x USB-C, 2x USB-A, HDMI 2.0, MicroSD & Audio Jack.

Lenovo heeft uiteraard nog meer ThinkPads in het assortiment. Deze laptops zijn ontworpen voor zakelijke productiviteit en bieden een solide betrouwbaarheid en beveiliging.

Bekijk alle Lenovo ThinkPads

Waarom Chrome Enterprise en wat zijn de voordelen?

Chrome Enterprise geeft jouw bedrijf toegang tot cloud-gebaseerde tools, integraties met producten van derden en ondersteuning voor IT-beheerders. Met Zero-Touch vinden updates op Chrome devices plaats zonder dat medewerkers hier iets voor hoeven te doen en zonder iets van merken. Worden devices gedeeld door meerdere collega's, dan worden na gebruik alle lokale gebruikersgegevens gewist. Hierdoor heeft de volgende persoon snel en eenvoudig toegang tot zijn gegevens in de cloud. Wat ook handig is aan Chrome Enterprise, is dat wanneer een medewerker een device is verloren, IT deze kan uitschakelen zodat ongeautoriseerde toegang wordt voorkomen. Zo weet je zeker dat bedrijfsgegevens beschermd blijven.

✔ Google Admin Console: geeft jouw IT-afdeling volledige controle, ook op afstand;
✔ Overal toegang tot de cloud;
✔ Meerdere beveiligingslagen voor bescherming tegen bedreigingen;
✔ Razendsnel toegang tot de cloud voor meer productiviteit;
✔ Lagere hardware- en licentiekosten.

Meer advies nodig?
Wil je meer informatie over de Lenovo Thinkpad C13 Yoga Chrome Enterprise of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder.

Meer informatie of adviesgesprek aanvragen

Youtube

ThinkPad C13 Yoga Chromebook Enterpri...

Toegevoegd: 2 februari 2021 01:23:12
Van: Lenovo
Bekeken: 13366