€ 0,-
Winkelwagen

Lenovo L24i-30 monitor: minimalistisch design voor een opgeruimde werkplek

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Nu dat we steeds meer thuis werken, is het fijn als jouw monitor er net stijlvol uitziet als de rest van jouw interieur. De Lenovo L24i-30 heeft een minimalistisch en stijlvol design, zodat jouw werkplek er opgeruimd bij staat. Hierdoor kunt je jouw werkzaamheden optimaal verrichten. Bekijk de Lenovo L24i-30 nu bij Dustin.

Met de Lenovo L24i-30 geniet je van maximaal minimalistisch design door het ultraslanke 23.8" IPS-scherm met een dikte van slechts 7.1 mm (dunner dan de meeste smartphones!). Werk kabels onzichtbaar weg achter de hals en berg jouw smartphone netjes op met de houder op de voet van de monitor. Zo creëer je een overzichtelijke thuiswerkplek, zodat je geconcentreerd jouw werk kan blijven doen. Door de vrijwel randloze bezels komt de scherminhoud volledig tot zijn recht. Gebruik je een tweede beeldscherm, dan ervaar je naadloze continuïteit tussen beide schermen. Het vergelijken van documenten en het werken in meerdere programma's in één oogopslag was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe lang je ook achter de Lenovo L24i-30 werkt, dankzij ze TÜV Rheinland Eye Comfort-gecertificeerde technologie worden schadelijke blauwe golflengtes gefilterd en worden jouw ogen beschermd tegen vermoeidheid. Daarnaast ververst het scherm met een snelheid van 75 Hz en in combinatie met de ingebouwde AMD FreeSync™, heb je geen last van vertragingen of trillingen in het beeld.

Youtube

Stylish Displays for Working from Hom...

Toegevoegd: 11 januari 2021 12:00:42
Van: Lenovo
Bekeken: 2306