€ 0,-
Winkelwagen

Klaar voor de toekomst met de allround Dynabook Satellite Pro L50

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Toe aan toekomstbestendige prestaties tegen een betaalbare prijs? Dan is de Dynabook Satellite Pro L50 wellicht wat voor jou. Deze allround notebook is namelijk uitgerust met de nieuwste technologie: een 10e generatie Intel® Core™ processor, een combinatie van SSD- en HDD-opslag, een USB type-C poort en krachtige WiFi 6. Zo zorg je dat jij klaar bent voor de toekomst. Bekijk de Satellite Pro L50 nu bij Dustin.

Een moderne laptop voor op kantoor én onderweg

Met de Dynabook Satellite Pro L50-G-11H heb jij een zeer modern device in handen. En met 5 jaar garantie is het een zekere keuze voor de toekomst. Deze 15.6" Full HD laptop is uitgerust met Windows 10 Pro, Intel® Core™ i5 processor (10e generatie), 8GB geheugen en 256GB opslag. Daarbij geniet van de ondersteuning voor gebruikerservaringen in Windows 10, zoals Cortona spraak en biometrisch inloggen met Windows Hello. Met de uitgebreide reeks poorten maak je binnen een handomdraai verbinding met jouw werkomgeving. De laptop beschikt over een USB type-C poort (laden, scherm aansluiten en/of gegevens overdragen), drie standaard USB-poorten, HDMI en Gigabit LAN, een SD-kaartsleuf en een hoofdtelefoonaansluiting.

De allround Dynabook Satellite Pro L50-G-11H weegt slechts 1,7 kg en is 20 mm dun, zodat je hem niet alleen op kantoor kunt gebruiken, maar ook eenvoudig onderweg kunt meenemen. En met een accuduur tot wel 10 uur kan jij de hele dag door. Het enige minpunt is dat er geen touchscreen op zit, maar de handige toevoeging van het numerieke toetsenbord maakt dit meer dan goed.

Youtube

The dynabook Satellite Pro L50

Toegevoegd: 24 december 2019 11:00:23
Van: Dynabook EMEA
Bekeken: 25481