€ 0,-
Winkelwagen

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. O. Zo. Pro.

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Mobile

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De grootste upgrade van het pro-camerasysteem ooit. Een 6,1- of 6,7‐inch Super Retina XDR-display dat sneller en soepeler reageert dankzij ProMotion.1

De razendsnelle A15 Bionic-chip die de concurrentie ver achter zich laat. Supersnel 5G.2 Robuust design met Ceramic Shield en toonaangevende waterbestendigheid volgens de IP68-norm.3 En een grote sprong vooruit in batterijduur.

Juridische informatie

1 Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het 6,7‐inch scherm 16,95 cm diagonaal en het 6,1‐inch scherm 15,40 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

2 Data-abonnement vereist. 5G is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G-ondersteuning contact op met uw provider en kijk op apple.com/iphone/cellular.

3 iPhone 13 Pro is spat‐, mors‐ en stofbestendig en voldoet aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC‐standaard 60529 (getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‐, mors‐ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.

Sorteren:
Weergave
Sorteren