€0.00
Winkelwagen

Huawei Sound Joy: de draagbare en stijlvolle speaker

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Dompel jezelf onder in een waanzinnige audio-ervaring met de Huawei Sound Joy. Deze draagbare speaker zorgt met 79dBA (op 2 meter afstand) Devialet luidsprekers voor krachtig geluid. En met een gewicht van nog geen 700 gram neem je hem overal eenvoudig mee naartoe. Bekijk en bestel de Sound Joy nu bij Centralpoint.

Geniet tot wel 26 uur van ononderbroken muziek luisteren met de Sound Joy luidspreker van Huawei. Moet je de speaker toch opladen? Dankzij 40W laden kan je een volledig uur muziek afspelen na slechts 10 minuten opladen. Met de Auto Discovery-functie breng je vrijwel onmiddellijk verbinding tot stand tussen jouw apparaten en de luispreker. Houd je smartphone, tablet of laptop in de buurt van de Sound Joy en tik op het pop-up venster om verbinding te maken. Je bedient de speaker heel eenvoudig; schakel moeiteloos over naar een ander nummer door met je telefoon op speaker te tikken. Wil je het stereogeluid uitbreiden? Schud de Huawei Sund Joy en je koppelt hem automatisch met een tweede Sound Joy.

Tijdens een rondje fietsen of mountainbiken ook van muziek genieten? Plaats de speaker simpelweg in de bidonhouder. De stevige, robuuste stof beschermt de speaker als jij er buitenshuis op uit gaat. Daarnaast is de Huawei Sound Joy IP67-gecertificeerd voor waterbestendigheid en bestand tegen vrijwel alle denkbare weersomstandigheden.

Youtube

HUAWEI Sound Joy – Music Companion fo...

Toegevoegd: December 12, 2021, 10:00:32 AM
Van: Huawei Mobile
Bekeken: 21967