€0.00
Winkelwagen

HP Sure Sense: AI-gedreven oplossing voor HP laptops tegen malware

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Software

HP heeft tijdens de Innovation Summit HP Sure Sense geïntroduceerd. Een nieuwe beveiligingsoplossing die jouw device actief tegen malware beschermt. HP Sure Sense wordt sinds mei 2019 standaard bij alle nieuwe HP zakelijke laptops zoals de EliteBook of ZBook geleverd.

Voorkom nieuwe bedreigingen

Er komen dagelijks 350.000 nieuwe vormen van malware uit. Met dit in het achterhoofd, heeft HP Sure Sense ontwikkeld. Ze willen voorkomen dat eindgebruikers van zakelijke HP producten slachtoffer worden van onbekende zero-day attacks.

HP Sure Sense

HP Sure Sense is een slimme software die op basis van Artificial Intelligence/deep learning alle binnenkomende data controleert op afwijkingen. Hierdoor wordt malware onderschept en geblokkeerd. Volgens HP is het 99% effectief tegen alle nieuwe malware. Het is geen vervanging van andere beveiligingsoplossingen, maar een toevoeging. Het grote voordeel van Sure Sense is dat het jouw systeem niet belast, maar toch actief op de achtergrond draait en bewaakt zónder dat een internetverbinding nodig is.

Samen met HP Sure Start, Sure Run, Sure Click en Sure Recover ben je verzekerd van een robuuste, krachtige en veilige laptop voor jouw bedrijf.

Youtube

3 Security Features EVERY Notebook Sh...

Toegevoegd: May 23, 2018, 4:59:09 AM
Van: Linus Tech Tips
Bekeken: 397380

HP Sure View | PC Built-in Security |...

Toegevoegd: May 31, 2018, 6:42:43 AM
Van: HP Asia
Bekeken: 296