€ 0,-
Winkelwagen

Het normale hybride werken met Trust

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Trust is al jaren een sterk en betrouwbaar merk op het gebied van accessoires voor op kantoor. En tijdens de afgelopen maanden heeft het merk zich op natuurlijke wijze aangepast aan het hybride werken, op het eigen kantoor en ook op dat van jou. Bekijk de accessoires van Trust nu bij Dustin en schaf aan wat jij nodig hebt.

Langzaam gaat de wereld weer open en steeds meer kantoren staan personeel weer toe op locatie te werken. Maar om personeel te ontzien en tegelijk te kunnen verduurzamen wordt bij steeds meer bedrijven het hybride werken als nieuwe norm ingesteld. Hierdoor wordt het normaal dat je regelmatig wisselt tussen je thuiswerkplek en je kantoor. Trust speelt erop in dat dit wennen is en zorgt voor een nieuw ritme en een nieuwe dynamiek op de werkvloer met veelzijdige accessoires gemaakt voor een flexibele werkplek.

Het one-stop merk voor jouw flexibele werkplek

Trust speelde in 2020 snel in op de toenemende lockdowns door werknemers wereldwijd te voorzien van accessoires waarmee thuiswerken makkelijker en ergonomisch gezonder werd. Dat iedereen thuis moest gaan werken betekende niet dat de werkplek daaronder hoefde te lijden, was de insteek van Trust destijds. En deze insteek houdt de accessoire fabrikant, door jou te voorzien van een one-stop merk voor alle benodigdheden voor gezond en flexibel werken.

De verantwoordelijkheid voor ontspannen werken is door het hybride werken verdeeld geraakt over werkgever en werknemer. Dat betekent dat jij als werknemer vaker je eigen accessoires kiest afhankelijk van wat jij persoonlijk nodig hebt en prettig vindt. De werknemer kan wel eisen stellen, zoals het gebruik van een ergonomisch bureau en een extern toetsenbord om de rug en polsen te verlichten. Trust speelt, ook op het eigen kantoor, in op deze verdeling van verantwoordelijkheid die door hybride werken het nieuwe normaal is met hoogwaardige accessoires die binnen elk budget passen. Hierdoor voelt de baas zich betrokken bij jouw gezondheid, en voel jij een binding met je werk gerelateerde spullen waardoor je er zorgvuldiger mee omgaat.

Video conferenties voor het nieuwe vergaderen

Trust speelt ook in op de toename van videoconferenties bij vergaderen, waarbij een gedeelte van het team op kantoor zit en een gedeelte thuis zit te werken. Met IRIS voorziet Trust zijn eigen teams en personeel van de camera die nodig is voor hoge kwaliteit hybride meetings. Je kunt elkaar goed zien en verstaan ook al zit je niet in dezelfde ruimte. Zo blijft het gevoel van verbondenheid met je collega’s in stand, neemt de kans op miscommunicatie af en blijf jij je gehoord voelen. Zo anticipeert Trust niet alleen op de hybride werkplek maar ook op de nieuwe manier van vergaderen.

Sorteren:
Weergave
Sorteren