€ 0,-
Winkelwagen

Google Nest Audio geeft jou met Google Assistent een kantoor assistent

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De Google Nest Audio is ontworpen om jouw werkdag meer ontspannen te maken. Deze draadloze slimme speaker is makkelijk mee te nemen en zorgt ervoor dat jij overal op hoge kwaliteit meetings, trainingen of muziek kan beluisteren. Bekijk de Google Nest Audio nu bij Dustin.

Met de Google Nest Audio focust Google zich op kwalitatief sterke geluidsoplossingen voor het hybride werken. De slimme Google Nest Audio is klein qua formaat en dus makkelijk mee te nemen naar elke locatie. De Nest heeft een verbeterde geluidskwaliteit in vergelijking met diens voorganger Google Home. De Nest haalt tot 75% meer volume, waardoor jij en je team in een gedeelde vergaderruimte alle video-deelnemers goed kunnen blijven verstaan ongeacht waar je zit. Daarnaast heeft de Nest een 50% sterkere bas, wat ideaal is voor geluids- en video-editors die een test willen draaien, of wanneer jij een presentatie wilt meekijken.

Google Assistent als jouw kantoor assistent

De Google Nest Audio is voorzien van volledige ondersteuning vanuit Google Assistent. Zo kun je makkelijk voice commando’s geven aan het apparaat waardoor je niet handmatig het volume hoeft aan te passen, en daarnaast kun je je speaker vragen stellen om dingen online op te zoeken voor jou tijdens het werk of een meeting. Hierdoor is jouw Nest een echte kantoor assistent.