€ 0,-
Winkelwagen

Geniet van de beste zakelijke communicatie met WiFi 6 van Netgear

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Netgear introduceert WiFi 6 access points voor bedrijven en thuiskantoren. Hiermee profiteer je van hogere snelheid, dekking en capaciteit voor de huidige WiFi-vereisten ten opzichte van traditionele Wifi 4/5. Zo haal jij het meeste uit WiFi 6 apparaten. Bekijk de WiFi 6 access points van Netgear nu bij Dustin.

Bekijk producten

Waarvoor zijn WiFi 6 access points bedoeld?

WiFi 6 is de nieuwste WiFi-standaard en bouwt voort op de WiFi 5 technologie. Steeds meer apparaten worden op het netwerk aangesloten, welke een hoge bandbreedte, lage latentie en meer capaciteit vereisen om maximaal te kunnen presteren. Door over te stappen naar WiFi 6 zijn alle aangesloten apparaten in staat om optimaal te presteren. Je geniet met WiFi 6 access points van hogere snelheden, meer capaciteit, betere netwerkbetrouwbaarheid en verbeterde beveiligingsfuncties.

Of je nu in de publieke sector, het onderwijs, de gezondheidszorg of thuis werkt, de WiFi 6 access points van Netgear zijn overal in te zetten. Hoe druk het ook is, met WiFi 6 profiteert elke gebruiker van een hoge WiFi-kwaliteit. Creëer aparte draadloze netwerken (SSID's) voor administratie, werknemers, gasten en IoT-apparaten (WiFi-bewakingscamera's, thermostaten, deursloten en sensoren). En met afzonderlijke VLAN's zijn verschillende afdelingen veilig van elkaar te scheiden.

Wat zijn de voordelen van WiFi 6 access points?

Snelheid: tot 70% snellere WiFi dan WiFi 5;
Dekking: tot 50% meer dekking, met beter bereik en zonder WiFi 'dead zones';
Capaciteit: sluit tot 4 keer meer apparaten aan (ook WiFi 5 en lager);
Beveiliging: optimaal beveiligd middels WPA3-ecryptie.

In prijs verlaagd
Netgear heeft enkele access points nu in prijs verlaagd. Zo profiteer je van 10% korting op de volgende access points: WAX610, WAX620 en WAX630. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

Netgear Insight
De meeste WiFi 6 access points omvatten Netgear Insight. Dit is dé oplossing voor extern cloudbeheer voor eenvoudige installatie, controle en beheer vanaf elke locatie. Insight is te bedienen via een intuïtieve webinterface of mobiele app.

Youtube

Introducing WiFi 6 For Business | NET...

Toegevoegd: 4 augustus 2020 10:30:01
Van: NETGEAR
Bekeken: 1836