€ 0,-
Winkelwagen

Geef jouw bedrijf meer power met de Netgear PoE-switches

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Netgear staat bekend om de betrouwbare managed en unmanaged Power over Ethernet (PoE) switches. De innovatieve PoE-switches leveren via één netwerkkabel zowel stroom als een netwerkverbinding. Deze 2-in-1 oplossing maakt netstroom voedingen overbodig en elimineert kabels. Zó geef je jouw bedrijf op een efficiënte manier meer power. Bekijk de PoE-switches van Netgear nu bij Dustin.

Waarvoor zijn PoE-producten bedoeld?

Met behulp van Power-over-Ethernet kun je netwerkapparatuur op elke gewenste plek plaatsen zonder een voedingsbron in de buurt te hoeven installeren. De PoE-switches van Netgear voorzien aangesloten apparatuur namelijk via de netwerkkabel van stroom en data. Apparaten die veelal aangesloten worden op een PoE-switch zijn: draadloze access points, IP-camera’s en VoIP-telefoons. Ook PoE-ledverlichting, PoE-speakers, IoT-deurbellen, deursloten, thinclients, biometrische toegangspanelen en conferentieapparaten kunnen op de PoE-switches van Netgear worden aangesloten.

Afhankelijk van jouw voorkeur biedt Netgear zowel unmanaged als managed switches om aangesloten apparaten te beheren. Daarnaast kan je kiezen uit 2 tot 48 poorten met Gigabit PoE/PoE+/PoE++. Met het ruime aanbod aan PoE-switches van Netgear bepaal je zelf hoeveel extra power je jouw bedrijf geeft.

Wat zijn de voordelen van PoE-producten?

Naast het flexibele, compacte en stille design van de Netgear PoE-switches, brengt het implementeren van PoE binnen jouw bedrijf vele voordelen met zich mee, waaronder:

✔ Sluit apparatuur aan waar je maar wilt, ook op plekken die moeilijk te bekabelen zijn;
✔ Geen vaste stopcontacten nodig;
✔ Lagere infrastructuur- en installatiekosten;
✔ Geen elektricien nodig. De Netgear PoE-switches maken gebruik van bestaande IT-netwerkinfrastructuur;
✔ Gecentraliseerd beheer van aangesloten apparaten;
✔ Back-up opties voor redundante voeding, zodat apparaten ook in het geval van een stroomstoring blijven werken.

Tijdelijk in prijs verlaagd
Netgear heeft enkele PoE-switches nu in prijs verlaagd. Bekijk snel welke korting geldt op jouw nieuwe switch. De korting is reeds verwerkt in de prijs.

- 10% korting: GS305EP, GS305PP, GS308P en GS308P
- 15% korting: GS516PP
- 20% korting: GS516UP, GS524UP, GS716TP en GS716TPP

Youtube

Introducing NETGEAR Business Unmanage...

Toegevoegd: 11 augustus 2020 10:30:01
Van: NETGEAR
Bekeken: 3408

Sorteren:
Weergave
Sorteren