€0.00
Winkelwagen

EIZO FlexScan EV2485 monitor met USB-C docking: voor elk (thuis)kantoor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Werk flexibeler dankzij de talloze aansluitmogelijkheden van de EIZO FlexScan EV2485 monitor. Deze 24" Full HD-monitor is uitgerust met een USB-C docking die alles levert: video- en audiosignalen, snelle gegevensoverdracht, voeding voor aangesloten apparaten en nog meer. Ontdek de mogelijkheden van de FlexScan nu bij Centralpoint.

Eén monitor, veel aansluitmogelijkheden

De FlexScan EV2485 monitor van EIZO is voorzien van diverse poorten, welke je eenvoudig kunt inzetten voor allerlei werkzaamheden. Zo sluit je jouw eindapparatuur, zoals PC, laptop of camera, rechtstreeks aan op de monitor. Bovendien laad je via de USB-C kabel eenvoudig jouw aangesloten notebook op. Daar blijft het niet bij: met de 4 USB 3.1-poorten van het type A koppel je jouw accessoires makkelijk aan jouw werkplek, zoals een muis, toetsenbord en headset. De wirwar aan kabels is verleden tijd; jij geniet met EIZO van een opgeruimd bureau op jouw (thuis)werkplek.

Elegant, ergonomisch design

De EIZO FlexScan EV2485 monitor beschikt niet alleen over talloze handige aansluitingen, maar heeft ook nog eens een stijlvolle en professionele uitstraling. Het slanke en compacte design neemt niet meer ruimte in dan nodig. En met het vrijwel randloze ontwerp, is de monitor uitermate geschikt voor een opstelling met meerdere monitoren voor de echte multitasker.

Ook aan de ergonomie is gedacht. De FlexScan monitor heeft een verstelbare voet, die je kan aanpassen voor een comfortabele kijkhouding. Hiermee voorkom je rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast zorgt de Auto EcoView-functie ervoor dat jouw ogen niet geïrriteerd raken. Het scherm past zich namelijk automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Extra fijn: door de automatische helderheidsaanpassing bespaar je tot 50% procent stroom, ten opzichte van een monitor die constant op maximale helderheid staat ingesteld.

De FlexScan EV2485 monitor is beschikbaar in 2 kleuren, zodat hij in elke (kantoor)omgeving past. Ga jij voor de witte of zwarte variant?