€0.00
Winkelwagen

Devolo Magic 2 WiFi 6: de eerste WiFi 6 powerline adapter

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Netwerken

Devolo introduceert 's werelds eerste powerline die gebruikmaakt van WiFi 6, namelijk de Magic 2 WiFi 6. Profiteer van snelheden tot 2.400 Mbps via het elektriciteitsnet en 1.800 Mbps via WiFi. Daarnaast bieden de powerlines mesh-functionaliteit voor een flexibele en optimale draadloze verbinding. Bestel de Magic 2 WiFi 6 powerline adapter van Devolo nu bij Centralpoint.

Devolo zorgt met de Magic 2 WiFi 6 powerline adapter voor razendsnel internet bij jou thuis. Doordat hij tot 1.800 Mbps via WiFi behaalt, profiteert iedere gebruiker in huis van hoge snelheden: bij versturen, ontvangen en zelfs als meerderen tegelijk gebruikmaken van de WiFi. De Devolo adapter verandert elk stopcontact in een toegangspunt voor krachtige multiroom WiFi. En voeg je een extra adapter toe, dan maakt deze automatisch verbinding en vormt deze samen met de andere adapters een naadloos Mesh-netwerk. Deze Mesh-functionaliteit houdt in dat wanneer je je door het huis verplaatst met een smartphone, tablet of laptop, het mesh-netwerk ervoor zorgt dat je te allen tijde bent verbonden met het sterkste WiFi-punt.

Dankzij de plug-and-play-installatie van de Devolo Magic 2 WiFi 6 worden alle adapters automatisch binnen enkele minuten met elkaar verbonden. Gebruik de Devolo Cockpit software om meer functionaliteiten te gebruiken. Hiermee kan je onder meer gastentoegang instellen of ouderlijk toezicht inschakelen.

De Magic 2 Wifi 6 van Devolo is in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo bestaat de Starter Kit uit twee adapters. Voor grotere ruimtes is de Multiroom Kit aan te raden, welke wordt geleverd met drie adapters. Wil je het netwerk op een later moment uitbreiden, dan schaf je eenvoudig een extra adapter aan.

Maximale veiligheid en milieubewust
De producten van Devolo zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingsstandaarden (WPA2/WPA3). Jouw gegevens zijn dus gegarandeerd veilig (bankstandaard). Bovendien bespaart de Devolo PowerSave-technologie geheel automatisch energie.