€ 0,-
Winkelwagen

De Philips B Line LCD-monitor zorgt voor een opgeruimde en ergonomische werkplek

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Maak je lange dagen achter jouw werkplek? Dan is de Philips B Line 243B9H/00 LCD-monitor wat voor jou. Door de ingebouwde USB-C aansluiting geniet je van een opgeruimd en overzichtelijk bureau. Bovendien biedt de SmartErgoBase-monitorvoet ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. Bekijk deze 23,8" monitor van Philips nu bij Dustin.

Een opgeruimde en ergonomische werkplek

Weg met de wirwar aan kabels; met de Philips B Line-monitor met USB-C sluit je je laptop eenvoudig aan terwijl hij wordt opgeladen. Zo heb je geen aparte voedingskabel meer nodig voor jouw notebook. En met de SmartErgoBase-monitorvoet werk je kabels niet alleen netjes weg, maar geniet je ook van optimaal ergonomisch kijkcomfort. De voet van de Philips monitor is namelijk in hoogte en hoek verstelbaar en heeft daarnaast een kantel- en zwenkfunctie om de fysieke ongemakken van een lange werkdag tot een minimum te beperken. Zo kan je de hele dag in een fijne houding en zonder klachten jouw werk uitvoeren.

Geniet van heldere kleuren zonder vermoeide ogen

Dankzij de IPS-technologie geniet je van een extra brede kijkhoek van 178° (zowel horizontaal als verticaal) en haarscherpe beelden met kleuren die van het 23,8" Full HD scherm spatten. Dit is met name ideaal voor het gebruik van professionele toepassingen voor bijvoorbeeld video- en fotobewerking, waarbij nauwkeurigheid en constante helderheid van belang is. Door de LowBlue-modus en trillingsvrije technologie van de Philips B Line 243B9H/00 LCD-monitor raken ogen minder vermoeid en ervaar je meer kijkplezier.

Ook handig, is de pop-up webcam met Windows Hello™, waarmee het invoeren van een wachtwoord verleden tijd is. Middels gezichtsherkenning meld je je in minder dan 2 seconden aan. Gebruik je het beeldscherm niet, dan schuift de webcam weer automatisch terug in de monitor. En met de PowerSensor detecteert de monitor of je aanwezig bent achter de werkplek. Loop je weg van het bureau, dan verlaagt de Philips monitor automatisch het helderheidsniveau om zo tot wel 80% te besparen op energiekosten.