€ 0,-
Winkelwagen

De Nokia XR20 is klaar voor de toekomst

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Nokia heeft een nieuwe duurzame smartphone uitgebracht. De Nokia XR20 is voorzien van camera’s met Carl Zeiss lens technologie en is volledig stof- en waterdicht. Hierdoor is deze smartphone ontworpen om ook in extreme omstandigheden gebruikt te kunnen worden. Bekijk het model nu bij Dustin.

De Nokia XR20 is op de toekomst voorbereid; hij ondersteunt 5G netwerken en de WiFi 6 standaard. Dankzij de 2 x 2 MIMO WiFi antennes heb je altijd een stabiele verbinding zonder uitdagingen. Met de ingebouwde dubbele camera van 48MP en 13MP UW met Zeiss lensen en dubbele LED flitser creëer je je eigen zakelijke content die je ook makkelijk van een bedrijfslogo kunt voorzien.

De Nokia XR20: een smartphone voor overal

De XR20 is als duurzame smartphone volledig ontworpen conform IP68 en MIL-STD-810H standaarden waardoor de telefoon volledig stof- en waterdicht, stoot- en valbestendig is. Voorzien van een Gorilla Victus scherm kan de telefoon een val van 1.8 meter hoogte weerstaan en wanneer hij vuil is kan hij worden schoongemaakt met water en zeep of indien nodig een ontsmettingsmiddel zonder dat de interne hardware schade oploopt.

De Nokia XR20 ontvangt gegarandeerd 4 jaar lang maandelijkse security updates en 3 jaar lang Android upgrades. Hierbij komt nog een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar en een gratis display reparatie bij schade opgelopen in het eerste jaar van gebruik. Deze smartphone is dus tot de zomer van 2025 in te zetten zonder enige zorg over de beveiliging.