€0.00
Winkelwagen

De groene monitoren van Philips helpen jou productief werken op een duurzaam kantoor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De groene monitoren van Philips monitor met C energielabel zijn milieuvriendelijke en zeer energiezuinige monitoren die jouw werkdag productiever en goedkoper maken. Bekijk de Philips 242B1G/00 en 272B1G/00 nu bij Centralpoint.

PowerSensor en LightSensor

De ingebouwde PowerSensor ziet wanneer je niet achter het scherm zit en verlaagt de helderheid. Dit bespaart tot 80% op uw energiekosten. De LightSensor past de helderheid van het scherm automatisch aan de lichtomstandigheden aan, voor perfect beeld met minimaal stroomverbruik.

Milieuvriendelijke materialen

Philips heeft voor deze monitoren vrijwel uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Zo is de behuizing voor 85% van gerecycled materiaal gemaakt en worden de RoHS-normen streng nageleefd. Dit betekent bij deze monitor dat er geen giftige stoffen aanwezig zijn. Vanwege de milieuvriendelijkheid en energiezuinigheid zijn de Philips 242B1G/00 en 272B1G/00 zijn TCO Edge- en RoHS-gecertificeerd. De 242B1G/00 is daarnaast ook TUV Eye Comfort gecertificeerd, wat garant staat voor kijkgemak en comfort.

Een groenere toekomst met Philips

Monitoren van Philips zijn voorzien van innovatieve, milieuvriendelijke technologieën voor een groenere toekomst: energiezuinige, volledig recyclebare verpakking, naleving van strikte internationale milieunormen en vrij van schadelijke stoffen zoals kwik en PVC/BFR. Dit zijn slechts een paar van de eigenschappen die Philips hanteert voor een betere toekomst.

Philips-monitoren en ForestNation

Philips wil consumenten overtuigen om milieuvriendelijke producten te kopen en iedereen aanmoedigen deel te nemen aan onze missie om technologie duurzamer te maken en weloverwogen keuzes te maken om plastic afval, energieverbruik en de uitstoot van koolstof te verminderen. Daarom ondersteunen onze klanten bij elke aankoop van een van onze milieuvriendelijke displays automatisch de groei van het Philips Monitors-bos. Philips doneert namelijk een deel van de winst aan dit doel.

Youtube

The PowerSensor can lower your energy...

Toegevoegd: April 15, 2015, 9:20:12 AM
Van: Philips Monitors
Bekeken: 972