€ 0,-
Winkelwagen

De Epson EcoTank ET-8500 zorgt voor gedetailleerde kleurenprints in jouw thuiskantoor

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de Epson EcoTank ET-8500 alles-in-een-printer is jouw thuiskantoor in staat om elk benodigde document uit te printen. Van spreadsheets tot hoge kwaliteit foto’s, de ET-8500 print met diens inkttank-technologie tot 2300 pagina’s haarscherp voor je af. Bekijk deze printer nu bij Dustin.

De Epson EcoTank ET-8500 is een alles-in-een-printer die gemaakt is voor een veelzijdig thuiskantoor. Deze compacte printer weegt slechts 8.4kg en is dus op elke plek te plaatsen waar hij nodig is. Via WiFi sluit je elke laptop, tablet of andere draadloze computer moeiteloos aan op de printer zodat jij vanaf elke werkplek makkelijk de benodigde documenten afdrukken.

De Epson EcoTank ET-8500 is ook voorzien van een directe USB-A en SD-kaart aansluiting, waardoor het niet altijd nodig is om een computer bij de hand te hebben wanneer je snel iets wilt printen voor een presentatie.

Duurzamer printen met Epson EcoTank

Print tot A3+-formaat met de Epson EcoTank ET-8500. Net als de andere Ecotank modellen gebruikt de ET-8500 inkttanks in plaats van klassieke inktpatronen. Deze inkttanks zijn efficiënter in verbruik waardoor je meer pagina’s kunt printen, makkelijk zelf inkt aanvult tussendoor en je met minder afval blijft zitten. Zo print de alles-in-een ET-8500 tot 2300 pagina’s in kleur voordat je de tank moet bijvullen, en kun je elk formaat dat je nodig hebt uitdraaien.

En om nog meer op kosten te besparen is de EcoTank ET-8500 voorzien van Heat Free technologie waardoor je tot 83% minder stroom verbruikt ten opzichte van oudere modellen laserprinters. Hierdoor is de EcoTank printer ideaal om jouw kantoor te verduurzamen.