€ 0,-
Winkelwagen

De business accessoires van Trust verlichten jouw werkzaamheden

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Ongestoord en rustig werken gaat makkelijker wanneer je gebruik maakt van betrouwbare accessoires die jouw workstation ondersteunen. Trust maakt al jaren kwalitatief sterke accessoires om jouw (thuis)werkplek compleet te maken. Bekijk de producten van Trust nu bij Dustin.

Trust heeft zich al jaren toegespitst op de meest gebruikte accessoires tijdens een werkdag. Ook tijdens het thuiswerken en het hybride werken hebben deze kwalitatief betrouwbare accessoires zich behulpzaam getoond op nieuwe werkplekken omdat ze makkelijk te installeren en te onderhouden zijn. Daarnaast zijn de producten van Trust lichtgewicht en stevig en daardoor ideaal om mee te nemen bij het wisselen van een werkplek.

Trust Trino en Tyro FHD’s webcams

De webcams van Trust, zoals de Trino HD Video Webcam en de Tyro Full HD Webcam, zijn voorzien van full HD lenzen met hoge resolutie zodat jij altijd goed zichtbaar bent voor je collega’s. De alles-in-een-webcams zijn daarnaast ook voorzien van hoogwaardige microfoons met ruisonderdrukking waardoor je collega’s je goed kunnen verstaan ook als je geen headset bij je hebt. De witbalans en compensatie voor tegenlicht worden automatisch ingesteld door de software van de webcams en de webcams zijn gecertificeerd voor videoconferentieplatformen.

Een ergonomische werkplek met Trust

Om gezond te werken wordt het gebruik van ergonomische accessoires aangeraden. Deze accessoires -zoals een ergonomische muis, ergonomisch toetsenbord en het gebruik van een goede headset- verlichten je nek, schouders en armen tijdens het werk waardoor je minder lichamelijke klachten krijgt. Dit zorgt ervoor dat je werkdag minder vermoeiend is, en dat je lichamelijk sterker en gezonder blijft. Trust heeft vele accessoires op de markt gebracht die jouw werkplek ergonomisch verantwoorder maken.

Gratis Trust True Wireless Earphones bij aankoop van 50,- aan Trust producten
Met de Back in Action promotie van Trust kom je weer helemaal in actie. Je krijgt nu namelijk gratis draadloze oordopjes cadeau bij besteding van minimaal 50 euro aan Trust producten. Bekijk de producten hier.

Uitgelicht: Trust Verto ergonomische muis

Met de verticale muis van Trust voorkom je veelvoorkomende RSI en andere polsklachten die lang bureauwerk kunnen veroorzaken. Deze muis is voorzien van makkelijke plug-and-play software en heeft een comfortabele afwerking voor een perfecte en tegelijk prettige grip tijdens het werken. De Verto heeft bovendien een selectieknop waarmee je makkelijk de reactiesnelheid kan aanpassen van 1000 t/m 1600 dpi.

Uitgelicht: Trust Tecla 2 toetsenbord

Het Trust Tecla 2 draadloze multimediatoetsenbord met muis is een ergonomisch verantwoord toetsenbord dat ervoor zorgt dat jij je werk snel en moeiteloos gedaan krijgt. Het draadloze toetsenbord is overal op jouw bureau neer te zetten waardoor je je werkplek het beste af kan stellen voor jouw lichaam. Daarnaast is het Tecla 2 toetsenbord voorzien van toetsen die jou direct toegang geven tot de multimedia functies van je computer waardoor je je muis minder hoeft te gebruiken en je je pols zo onder minder druk zet tijdens een werkdag. Zo kun je met één druk op de knop je mail openen, een zoekopdracht uitvoeren of het volume aanpassen.

Uitgelicht: Trust RENO headset

De Trust RENO headset is ontworpen voor comfort. Voorzien van een gevoerde, afstelbare hoofdband en zachte over-ear pads geeft deze koptelefoon je geen last van je hoofd of oren bij langdurig gebruik. De headset is via de USB-aansluiting compatible met alle pc’s en laptops en voorzien van gemakkelijke plug-and-play software waardoor je direct na aansluiting kunt vergaderen met de ingebouwde microfoon en een heldere geluidservaring.

Sorteren:
Weergave
Sorteren