€ 0,-
Winkelwagen

De AOC I1601P 15.6" monitor is ontworpen voor hybride werken

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

AOC introduceert een nieuwe draagbare 15.6” monitor. Met deze monitor helpt AOC bij het nieuwe hybride werken ongeacht met welk apparaat je werk. Bekijk de nieuwe AOC I1601P nu bij Dustin.

Het hybride werken is steeds meer de standaard voor kantoorruimtes, en tegelijkertijd wordt ergonomisch verantwoord werken ook steeds belangrijker. Hiervoor heb je accessoires nodig die je overal kan gebruiken en in kan stellen om zo gezond mogelijk te werken. AOC helpt hierbij met de nieuwe draagbare 15.6” I1601P monitor.

Gemaakt voor hybride werken

Met de I1601P heeft AOC een nieuwe aanvulling in monitoren die zijn ontworpen voor hybride werking. Door de dunne aluminium behuizing weegt de monitor slechts 800 gram en is hij makkelijk mee te nemen van de ene naar de andere locatie. Met de ingebouwde USB-hub is deze monitor bovendien behulpzaam in de hoeveelheid losse kabels verminderen en makkelijk los- en vast koppelen tijdens een werkdag. De I1601P is met de automatische draaifunctie zowel landschaps- als portretmodus te gebruiken waardoor deze monitor voor elke taak te gebruiken is.

De I1601P is voorzien van full hd resolutie met 1920x1080 pixels, een refreshrate van 60Hz en is makkelijk te bedienen via het ingebouwde menu en de makkelijk te bedienen knoppen. De AOC I1601P is gemakkelijk te gebruiken via de USB-A en USB-C aansluiting, of via de optionele USB DisplayLink.