€ 0,-
Winkelwagen

De accessoires van Kensington veranderen jouw Surface tablet in een volledig workstation

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De apparaten van Microsoft Surface zijn krachtige, gestroomlijnde devices. En met de accessoires van Kensington veranderen ze in volledig complete workstations. Bekijk de Surface accessoires van Kensington nu bij Dustin.

Met de accessoires van Kensington verander jij de Surface apparaat in een beveiligde workstation. Met een Surface docking station verander je elke Surface Pro en Go tablet gemakkelijk in een dockingstation, waardoor je onderweg voorzien bent van een krachtig en lichtgewicht apparaat, en je op kantoor dit device makkelijk verandert in een volledige computer. Deze mini-dock is bovendien vormgegeven als de all-in-one Surface Studio van Microsoft. Met dit ontwerp is het makkelijk om de hoogte van het apparaat aan te passen aan jouw wensen, van liggend op tafel om een digitaal design te maken, tot recht voor je gezicht voor een ergonomische houding tijdens het lezen van emails.

Naast accessoires die jouw werkdag makkelijker en ergonomisch verantwoorder maken, voorziet Kensington ook in beveiliging. Met kabelsloten en privacy-schermen kun jij van je werkplek weglopen of je apparatuur achterlaten voor een avond zonder het risico te lopen dat bij terugkomst spullen verdwenen zijn. Hierdoor voel je je altijd veilig en kun je volledig ongestoord werken.