€ 0,-
Winkelwagen

Creëer jouw flexibele werkplek met de BakkerElkhuizen Filex Galaxy monitorarm

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De juiste positionering van je monitor zorgt ervoor dat je een fijne werkhouding aanneemt. Hierdoor verminder je rug- of nekklachten bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Met de Filex Galaxy monitorarmen van BakkerElkhuizen creëer je een ergonomische werkplek voor een optimale kijkervaring en correcte werkhouding. Bekijk nu bij Dustin welke monitorarm het beste aansluit bij jouw manier van werken.
Bekijk producten

De modulaire Filex Galaxy monitorarmen van BakkerElkhuizen maken het mogelijk om de positionering van het beeldscherm te reguleren (roteren, kantelen, draaien), zodat je een fijne werkhouding aanneemt. De monitorarmen zijn eenvoudig instelbaar om de hoogte, diepte en kijkhoek van jouw beeldscherm te verbeteren. Hiermee creëer je een neutrale houding van nek en romp en optimaal kijkgemak. Doordat de beeldschermen los van het bureau komen en eveneens over kabelbeheer beschikken, geniet je van meer werkruimte op jouw werkplek en een opgeruimder beeld.

Filex Galaxy Modular Single ShortFilex Galaxy Modular Single Short
De Filex Galaxy Modular Single Short is een compacte monitorarm geschikt voor één beeldscherm. Dit vormt de ideale oplossing voor een kleinere, maar efficiënte werkplek.

Filex Galaxy Modular SingleFilex Galaxy Modular Single
De modulaire Filex Galaxy Modular Single monitorarm is geschikt voor één beeldscherm en uitbreidbaar met meerdere schermen en accessoires.

Filex Galaxy Modular DualFilex Galaxy Modular Dual
De Filex Galaxy Modular Dual is uitermate geschikt voor twee schermen en zijn los van elkaar in te stellen. Daarnaast is het product oneindig uitbreidbaar en zijn de armen individueel instelbaar.

Filex Galaxy Modular Flex SingleFilex Galaxy Modular Flex Single
De Filex Galaxy Modular Flex Single is een modulaire en ergonomische monitorarm, geschikt voor één scherm en naar wens uitbreidbaar. Flexibel in diepte en hoogte instelbaar dankzij de gasveer en 3 scharnierpunten.

Filex Galaxy Modular Flex DualFilex Galaxy Modular Flex Dual
De ergonomische, flexibele én modulaire Filex Galaxy Modular Flex Dual monitorarm is geschikt voor twee schermen. Elk beeldscherm is afzonderlijk in diepte en hoogte instelbaar dankzij de gasveren.

Filex Galaxy Flex SingleFilex Galaxy Flex Single
De Filex Galaxy Flex Single is een flexibel instelbare monitorarm, geschikt voor één beeldscherm. Roteer, draai en kantel het beeldscherm voor jouw optimale setup.

Filex Galaxy Flex Dual CrossbarFilex Galaxy Flex Dual Crossbar
Met de Filex Galaxy Flex Dual Crossbar stel je eenvoudig twee beeldschermen tegelijkertijd in op de juiste positie. Deze monitorarm combineert een slim en compact design.

Onderzoek toont aan
Een optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al, 1998).

Youtube

BE | Filex Galaxy monitorarms | Creat...

Toegevoegd: 29 april 2021 05:26:00
Van: BakkerElkhuizen COM
Bekeken: 365

BakkerElkhuizen | Filex Galaxy | Setu...

Toegevoegd: 12 mei 2021 07:40:11
Van: BakkerElkhuizen COM
Bekeken: 208

Sorteren:
Weergave
Sorteren