€ 0,-
Winkelwagen

Canon PIXMA TS5150: dé all-in-one voor thuis om eenvoudig wireless te printen

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Doordat we tegenwoordig veel thuiswerken, zul je vaker zelf iets moeten printen. Hierbij is het van belang dat het printen en scannen ook thuis van goede kwaliteit is. De Canon PIXMA TS5150 is dé all-in-one voor thuis om eenvoudig wireless te printen, kopiëren en scannen. Bekijk de compacte en betaalbare printer nu bij Dustin.

De stijlvolle Canon PIXMA TS5150 is een multifunctional, waarmee je moeiteloos haarscherpe documenten print, scant en kopieert. Bovendien kan de printer wireless verbinding maken met je apparaten en de cloud. Download de Canon PRINT-app voor het printen en scannen via je smartphone of tablet (iOS en Android). Liever gewoon via je laptop of computer printen? Dat kan via één van de connectiviteitsopties, zoals Bluetooth®. De printer van Canon is eenvoudig te bedienen, bekijken en verbinden met handige knoppen en een handmatig kantelbaar bedieningspaneel met kleurenscherm. Het scherm heeft een gebruiksvriendelijk interface dat zeer intuïtief werkt.

Met de PIXMA TS5150 print je met de meegeleverde inkt tot wel 120 pagina's meer dan vergelijkbare concurrerende modellen. De multifunctional maakt gebruik van een inkjetsysteem met 2 FINE-cartridges voor duurzame kwaliteit en eenvoudige vervanging. Dit maakt de Canon printer ideaal voor snel en eenvoudig gebruik op jouw thuiswerkplek.

Welke cartridge past bij deze printer?
Is de inkt van de PIXMA TS5150 op, dan is deze eenvoudig te vervangen. Kies je voor een valuepack (PG-540XL/CL-541XL), dan heb je direct al je printerbenodigdheden in een betaalbaar package, inclusief inkt en fotopapier. Of ga voor een multipack (PG-540/CL-541 C/M/Y) met een combi van zwarte en kleuren cartridges. Schaf je liever de zwarte en gekleurde inkt apart aan, ga dan voor de volgende cartridges: PG-540XL (zwart met hoge capaciteit), CL-541XL (kleur met hoge capaciteit), PG-540 (zwart standaard) en CL-541 (kleur standaard).

Youtube

PIXMA TS SERIES Hoe registreer je de ...

Toegevoegd: 7 augustus 2019 13:56:20
Van: Canon Europe
Bekeken: 71

PIXMA TS SERIES Hoe kan ik draadloos ...

Toegevoegd: 7 augustus 2019 13:56:23
Van: Canon Europe
Bekeken: 308