€0.00
Winkelwagen

Bestel jouw Samsung Flip 2 55" Display nu met extra korting

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Aanbiedingen

Geef jouw vergaderruimte een boost met de Samsung Flip 2 55” Display en maak het vergaderen eenvoudiger én leuker. En bestel je het display t/m 31 december 2021 bij Centralpoint, dan profiteer je van een extra voordelige prijs. Wees er snel bij, want op is op.

Geschikt voor zakelijke toepassingen

De Samsung Flip 2 is geschikt voor diverse zakelijke toepassingen en omvat verschillende sjablonen voor zowel een agenda, planner, notitiebord als checklistbord. Dat is nog niet alles: ook foto’s bewerken wordt kinderspel met dit gebruiksvriendelijke scherm. Daarnaast navigeren je heel eenvoudig door je content met de Samsung Flip 2. Bovendien zorgt het versterkte vergrendelingssysteem ervoor dat gebruikers gevoelige content veilig kunnen opslaan.

Samsung Flip2 display

Hoogwaardige beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van de Samsung Flip 2 stelt niet teleur. Alle content op het display wordt weergegeven in heldere UHD-beeldkwaliteit. Deze display draait op het krachtige Tizen 5.0-besturingssysteem voor een naadloze gebruikerservaring. En wanneer de gebruiker het scherm aanraakt, wordt het automatisch geactiveerd via geïntegreerde sensoren.

Geavanceerde functies

Samsung Flip 2 biedt tal van verbeterde functies, waaronder een beveiligde draadloze verbinding, automatische firmware-updates, LDAP-synchronisatie, bestandsbeveiliging en extern beheer. Dit alles zorgt voor een handige en productieve vergaderomgeving.

Actievoorwaarden
  • Actie geldig 31-12-2021
  • De promotie is enkel geldig op het scherm en niet op de voet
  • Zolang de voorraad strekt
  • Korting is reeds verwerkt