€ 0,-
Winkelwagen

Benut je bureau optimaal met de Ergotron HX monitorarm met HD Pivot

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de monitorarmen van Ergotron zorg jij voor de meest fijne kijkervaring tijdens je werkdag. Deze nieuwe HX-bureaumonitorarmen met HD Pivot zijn nu beschikbaar bij Dustin.

Ergotron zorgt met diens monitorarmen voor een optimale kijkervaring. Met Ergotron HX serie kun jij je monitor op de meest ergonomische manier afstellen waardoor je zo min mogelijk belasting hebt van je nek, schouders en rug tijdens het werken. En dat terwijl je op je kijkervaring niets hoeft in te leveren. Voor video-editing en beeldbewerking zijn de HX monitorarmen zo een zeer goede toevoeging aan de bureau setup.

De nieuwe HX Desk Monitor Arm met HD Heavy-Duty Tilt Pivot is speciaal ontworpen voor diepe, ultrabrede gebogen monitoren zoals de Samsung Odyssey G9-monitor. Ultrabrede, gebogen monitoren worden steeds meer gebruikt voor thuiswerk-setups omdat je met deze maat slechts één scherm nodig hebt en je je werk en privé setup kun combineren. Zo wissel je aan het einde van de dag makkelijk van je werk naar een ontspannen moment gamen, of een film kijken. De HX Desk Monitor Arm is gemakkelijk te kantelen, te verplaatsen en makkelijk verstelbaar op basis van jouw wensen gedurende de dag. Zo kun je meer gebruik maken van je bureauruimte en verlicht je de druk op je lichaam tijdens een werkdag.