€ 0,-
Winkelwagen

ASUS ProArt PA148CTV: de 14" draagbare monitor voor creatievelingen

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De ASUS ProArt PA148CTV is een draagbare 14” FHD-monitor en ontworpen voor de creatievelingen. De vele functies van het display halen het beste uit jouw creatieve werkzaamheden. Zo bieden de ASUS Dial en het Virtual Control Panel snelkoppelingen en sneltoetsen naar populaire Adobe-software, voor een efficiënte en intuïtieve manier van werken. De monitor meenemen op locatie? Geen probleem, de draagbare monitor past in een reistas of rugzak. Ontdek de ASUS ProArt PA148CTV nu bij Dustin.
Bekijk product

Intuïtieve controle binnen handbereik

Of je nu fotograaf, videobewerker of grafisch ontwerper bent, de ASUS ProArt PA148CTV ondersteunt jouw creativiteit optimaal zodat jij jouw werkzaamheden kan uitvoeren zoals jij dat wilt. Met de fysieke draaiknop (ASUS Dial) aan de achterzijde van het display en het Virtual Control Panel, krijg je direct toegang tot besturingselementen en snelkoppelingen voor taken zoals het in- en uitzoomen op afbeeldingen en het aanpassen van de helderheidsinstellingen. Daarbij is het standaardinterface indien gewenst ook te personaliseren.

De ProArt PA148CTV werkt met Adobe-software en ondersteunt Windows Surface Dial-functies.

Uitzonderlijke kleuren

Het anti-reflectie IPS-paneel van de ASUS ProArt PA148CTV biedt brede kijkhoeken met minimale kleurverschuiving. Dankzij 100% sRGB, 100% Rec. 709 kleurengamma en Delta E < 2 kleurnauwkeurigheid geniet je van uitzonderlijke en levendige kleuren. Noemenswaardig is dat deze draagbare ASUS monitor in de fabriek is voorgekalibreerd en een Calman Verified-certificering heeft behaald om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen.

Rijk aan connectiviteit

De PA148CTV is uitgerust met een micro HDMI-poort en twee USB-C poorten voor audio-/videosignalen, touch- en stroominvoer via één kabel. Middels de statiefaansluiting is de 14" monitor op een statief te monteren.

Youtube

ProArt Display PA148CTV Portable Moni...

Toegevoegd: 13 januari 2021 16:45:01
Van: ASUS
Bekeken: 35076